從跑步中見識香港人有幾仆街

321 回覆
1465 Like 51 Dislike
又以偏概全,50歲以上就代表全香港,
當年支那十幾歲係自己屋企都會亂咁吐痰
無啦啦就99.9%

真係屈得就屈
其實97左右,香港旅客已經係國際級西人

但後來有更恐怖的蝗災先少人提香港人
香港人受英國教育o個班不嬲都係同外國差唔多。
唔駛用日本人去貶低香港wo,支那人
又係度老屈
你去日本行一轉,10個香港客起碼3人都公德心超垃圾

你一個做得好有咩意義
又點超垃圾?
上親報既都係支那人
真係當我唔出街咩?

一街都係狗屎,誇撚到呢
一人屌一句咪少d發生囉 你試下做親呢d行為都比人屌 會唔會再做
利申 好少見到樓主講既野,再利申 日日出街
係,
真係香港人就會知有係有但一定唔多。

成班支那賤種打手係度屈
咩人會霸 locker?
講到狗屎
半山真係臭過公廁
我又真係無見過成地狗屎
你上山頂返工?

而且當你有成地狗屎都有可能係一班野狗。
我見過d野狗係路到痾屎。
全部既池邊都比廢老霸住,勁難抖氣
太長冇睇晒,但中呀!
人太多又唔比又叫無品,唔通60歲以上唔比落水留返比你游?on9
大把廢老去深水池池邊浸水唔係游既
明明大把池浸都要霸住d泳線
土生土長更加深知香港人係仆街中既極品
由其係女人,所以老豆9成9都驚老母

細果陣去公園玩班老母係到單單打打
見你無老母睇住就恰尻你
就算買串魚蛋牛雜都要同你計到盡
呢個係本性,係上一代無受過教養香港人既本質(垃圾華人文化加DNA)
所有野都利益同錢行頭

唔洗話蝗蟲同臭閪共狗賊,你望下佔領果段時間就深深明白
香港係一個無得救既垃圾地方,上一代班人只識得奶臭閪含臭撚
有錢就乜都得,比你有愛滋中出都無問題

上一代香港人眼中只有錢,錢,錢同錢
唔係英國佬帶文化文明入黎香港,其實咪同強國一尻樣
香港人真係岀名西 剩係識r着數
揚威海外既新聞就話你睇香港人幾叻
柒出國際既話就話一定係新移民 就算香港出世都話老豆老母一定有個係大陸人 香港人唔會咁
我好認同篇文 但sor 篇文口語同書面語夾雜真係睇得有d辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞