從跑步中見識香港人有幾仆街

321 回覆
1465 Like 51 Dislike
所講ge野一d都無見過
屙屎個情況我都見過,仲要係中學廁所
你去元朗大馬路行下
大把香港臭雞擔住傘周圍片迫人讓

呢點已經係賤過上海人
共享單車霸晒D 單車泊位 用公眾資源去賺錢
一早要收皮啦 做得生意預左會蝕嫁風險嫁啦
只退按金 唔退餘額
要教人就去沙灘啦 又唔包場 浮喺中間都唔知佢做乜柒
仲有班廢老喺快線起點個邊浸水,阻撚住晒
霸LOCKER果度唔明, 先到先得嘛
出街行下啦死毒撚
我去運動場跑左兩年都唔覺有佢講既野,雖然我唔用locker。

共享單車就算鬼數啦,共享就唔應該收錢,抵撚死。

香港人打尖我肯定9成係班老人,但現實上係好少見。

唔執狗屎既人多d但一樣唔算多。
緩跑徑平排行路吹水有冇人講
港豬的確係咁撚西
跑街好過跑運動場,一大班人拉筋班垃圾拉完吹水唔係跑阻住曬
講撚到港島狗主好有公德心,點撚知未又係個個都唔幫隻狗戴狗罩
我跑開個公園得兩條跑線一來一回,但成日有2條肥c9都hea住慢跑拍埋傾計,阻撚晒2條線
一件還一件,唔執屎既人的確唔算多
狗主(特別係馬鞍山)真係好仆街
放狗出街大小便 疴到個巴士站臭曬
叫佢哋帶隻狗返屋企疴
又話隻狗會疴唔己出
屌你老母都憨鳩嘅

係到到既狗主都無公德心
唔會放狗戴返個狗罩,個個話隻狗唔舒服
成班仆街
屌你老母唔用就話冇見過
現實上好少見 行出門口啦咪做五毛做到成舊垃圾咁啦你
知唔知偽善點解?
你條5毛又屈人做5毛
又唔睇內文

我唔用locker唔知第一點,但唔覺有人長期霸晒所有線去跑
只係一般,講自私點夠支那賤種黎
講撚到港島狗主好有公德心,點撚知未又係個個都唔幫隻狗戴狗罩
一件還一件,唔執屎既人的確唔算多

未一鳩樣,根本全港99.9%狗主都係無德心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞