從跑步中見識香港人有幾仆街

321 回覆
1465 Like 51 Dislike
跑運動場呢個行為都好on9,圍住個圈跑幾k,悶到喊
完全做好自己都冇用 見到仆街就眼火爆
雖然部份認同某幾個觀點,
但係又係 「我眼見的就係事實嘅全部,百分百%發生」,冇咩討論價值
華人最鐘意內鬥
只同意1,3,4
唔洗驚
懶落蝗到就解決了
一早無去運動場
周街都係仆街 話咩對付仆街最好方法係更仆街
香港全民仆街 全賴有你
以前讀緊書深晚去跑個陣邊有呢自私撚食晒6條線呢跑咁仆街
搭車都可以見到

排隊上車
前面d人停左繼續排等下一架(想有位坐)
後面d人上完前上唔到車
會排得比前面停左繼續排既人更前
然後下架車黎到個陣上先
人最大既錯誤係:唔承認自己有錯
香港人慣左乜都落大陸人數(雖然支那人都係賤種),唔會覺得自己有問題
點會去改呢
我個區運動場反而無見過呢d事

locker長期無乜人用,個個都放係跑道外面

唔跑或者慢跑既人全部都去哂最外圈跑,唔會阻住人
中國人=香港人
唔好成日笑人無公德心
問心自己有冇成日做呢D無公德心既仆街野

成日以為自己獨立可以點點點

on99未第二個小中國🤣
香港人一向都閪到極,世界級自私
唔洗瀨啲支那人,五十步笑百步而已
屌你老母 之前去朗豪坊個廁所 上一手條女好眉好貌 點知一入到去個廁所,我屌!
成地兼成個廁板都係尿,正一花灑臭閪
朝朝踩單車去地鐵站,經常都有人喺單車徑行路/跑步。其實,佢哋跑步都算啦,有啲人霸哂兩邊,又帶埋耳筒,真係想兜路都唔得。

又有阿婆喺單車徑,推一車車紙皮,仲要喺轉彎位。阿婆自力更生,本身係好事,但喺單車徑真係好危險,我未必收得切制。
在屋企跑步機算啦
狗主真係好仆街嘅生物
唔止屎屎尿尿
自己放狗係單車徑
明知自己隻狗癲就帶狗繩啦
又掛住玩電話
到隻狗衝埋嚟 差d撞撚死隻野
就發晒癲咁話人死仆街快d死

喂!大佬!放狗去狗公園或者屋企樓下啦
係都係單車徑放 你唔撚好去馬路放?
又唔幫隻癲狗帶狗繩
柒咗就委過於人
去荼記食早餐
明明見個人就食完
你埋去坐
佢又話有朋友來緊.....
又唔比你坐
香港人就係咁低質素唔理有錢人定窮人都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞