[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (20!)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
XA 歐洲仲有有安全更新,亞太區wfc,公平咩
強國xz2p賣人仔5499好似係
定價6998咪唔過7
XZP更新有無伏

SMT個上網問題仲未解決,DKLM
xz1 有ota update
Smt個4g根本唔夾sony機
屌,喊出黎
本身部機美國賣us999.9
台灣賣28990
點知強國好似賣5699人仔
應該香港都唔過7
我用緊z3plus+hkbn(smt台)冇咩事
仲想過兩日入xz1
上面屌完就有
band 同smt 唔啱?
因為xzp用smt上唔到網 所以焗轉xz2
亞洲人覺得部機樣衰
屌多啲

今日係衛訊見到
連xperia個字都串錯
有句說句啊,那個rumor是真的啦,之所以不說是不想看到z狗蹭啦,5G是打算放手一搏,砍掉compact改super midum lane,5G不能一炮紅的話確實要砍移動業務,之后索移會變成集團核心軟件研發事業群,xperia大概會變成5G通訊模塊,相機,電視等等所有集團產品智能化後大概都會配備,所有集團渠道產品智能化,iot相關產品也會推出旗艦 ,不過產品規劃都到2020年了,走一步看一步,最少東京奧運會之前是不會砍掉的,2020年出貨量暫時上修到了3400w,之後大概會下修一次,不過就像我之前說過的,你他麼算哪根蔥?輪得到你在那裡嘲諷別人?19年就是大爆發的一年,成績不好絕對會有大動作,你在那裡說別人帶節奏?你配?跟北京有點關係就讓你那麼高高在上?你翔需要別人帶節奏?他麼安樂死都能讓人拍手稱快的廢物,再說了粉絲算個屁啊,整天自詡第一粉絲煽動煞筆精神股東搞事,您配嗎?免費半官方文宣對你翔是真的重要啊,反正不要錢,還能衝鋒陷陣。

2020年仲係賺唔到錢唔達標xperia就898
做校對嗰個可以賜佢失明
換咗 XZ2 個設計,改返側式指紋,包佢大賣
姐係叫佢唔好係美國市場賣機。。。邊個肯買無指紋既手機?
jdi唔係就出屏下指紋咩?
美國市場一早俾 Apple 同 Samsung 食咗啦
下年應該見到
由z開始?每一代都落後人地其他廠
然後年年都好似話執話摺埋
到到xzp成材
宜家又話過要摺
真悲哀
運營代理來尋求意見反饋啊,可以啊,反正你們只是代理,也管不了索尼電子的人,跟你們也沒有瓜葛,一般不指名道姓,也不會留下被告的證據。反正你sony mobie現在不管是名義上還是實際上都是pro和image的直屬部門了,收入會有分成相對的也會獲得真正意義上的援助,能自己做好的份內的事就別再讓電子那塊來插手了行不
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞