[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (20!)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
Xperia XZ2 Premium 產品體驗會

日期 ︰
2018年7月15日 (星期日)

時間 ︰
第一節︰ 下午2時至下午3時
第二節︰ 下午3時30分至下午4時30分

地點 ︰ 軒尼詩道555號東角中心(舊翼)16樓Sony Studio

活動內容 ︰
- 介紹以及試玩全新Xperia XZ2 Premium系列手機
- 即場預訂專享優惠

(由於活動名額有限,會依申請時間先後決定參加資格。)
因為sony會係1399自爆一啲都唔出奇
你又啱喎
睇個1吋同3.5彈出又彈入就知
等下等下 Nokia 9 pixel 3都就岀
可以睇定d先入手
根本1399就唔存在
都最後會話取消咗
Nokia個相機
大機會過舊年
等佢岀Penta rotation camera 姐
無呢樣就唔洗諗
富士x代工
Nokia5鏡
一味多鏡係冇用
Work smart, not hard.
睇吓同期嘅Pixel 2同XZ1
隻5鏡好似一隻1/1.7,2倍鏡,3倍鏡,黑白鏡,廣角鏡
最緊要比人呃到like 姐
黑白鏡 廣角鏡 呃like一流
講真放上ig fb 差唔得幾遠
希望真係 20 號,唔好再 delay,要請定假買機
星期五放工去買
台灣個邊又有試玩
今次係XZ2P vs G7+ vs P20 Pro
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5507922
我有啲驚上 Sony Store Online 訂,第一日攞唔到機
放心喇大把機,試玩會訂只係更多野送
抽唔抽得中試玩會都唔知
岩岩買左xz1
淘寶有冇mon靚平平地又ok
見台灣有人test過 手動mode無得強行開雙鏡mode , 只有關閉同自動簡
就咁睇落去 日拍可能同xz2差唔多
Xz2p 個相機要等鏡深+黑白+秋季大更新先係完全體
屌sony mobile又出未完成品
Samsung s10已經玩三鏡頭
tele + super wide 123 angle + standard
講實用, samsung 唔輸得過Sony
夜拍能力唔差 , 有廣角鏡, 有長焦鏡

sony就主打夜拍低光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞