玩日系戀愛遊戲 英男遭精神污染自盡

701 回覆
676 Like 16 Dislike
你諗野好唔現實
你係唔係一板一眼好老正個啲人黎
30歲人都未必肯肯定識分析咩係好咩係唔好啦
睇完哩個po好想玩
今晚down
邊個18歲先第一次睇av玩gta?
咪玩啦 Av夠有啦 你唔好話我知你18歲以上先睇av/會同家長一齊睇Av
10歲以下咋話姐,15歲呢個年紀你想管都管唔到啦
話又唔係咁講呀
依家講緊係啲 teenagers 玩呢隻驚
你自己諗下你十幾歲果陣
你老豆老母會唔會理到你玩緊乜嘢
當年玩野球拳呢啲H game 你父母會唔會知

咪又係偷偷係到玩

呢啲game 係利用青春期對異性嘅好奇,再不知不覺間注入精神污染元素

我覺得好得人驚
呢個世代唔上網先奇怪啦係唔係呀
做呢啲驚嘅人有咩心態

同果啲暗黑 youtube 毒害啲小朋友一樣好可恥

唔係講左18 禁就一定冇18歲以下人士玩

利申,兩個細佬嘅爸爸,對呢啲表示有啲擔心
隻game一開始己經有晒警告玩家要同意咗先玩得
同YouTube嗰d仆街片唔同
唔可以一味全部賴晒落隻game到
做家長係有責任指導細路接觸咩網上資訊
而唔係直接俾部電腦/ipad佢就打發佢走任得佢自己舞
話又唔係咁講呀
依家講緊係啲 teenagers 玩呢隻驚
你自己諗下你十幾歲果陣
你老豆老母會唔會理到你玩緊乜嘢
當年玩野球拳呢啲H game 你父母會唔會知

咪又係偷偷係到玩

呢啲game 係利用青春期對異性嘅好奇,再不知不覺間注入精神污染元素

我覺得好得人驚

關乜事 玩GTA既人就會殺人放火搶劫咩
但其實諗返隻game 有點嫌太短
如果玩家有多d時間同女角互動 心靈創傷應該仲勁
挽你老母
個種毒真係隔住個Mon都Feel到
同抄totono有咩分別
台灣新聞
兒登又贏
30歲都未識分析呢個人都幾失敗
乜野現實唔係咁都係失敗者既藉口
現實係人創造
做唔到就賴現實
咁又有啲唔同呀 殺人放心搶劫除左道德上仲有法律唔比做呀麻,但精神傷害呢啲話唔埋架
精神污染呀 on9

child 登真係好撚弱智
其實睇哂你地啲comment係咪唔洗去玩
係囉
本身心智正常健康有正確價值觀點會因為玩隻game學壞
老豆老母唔理自己乜都賴人其實仲易教壞個仔多過隻game
岩岩DL左玩
還店冇野做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞