玩日系戀愛遊戲 英男遭精神污染自盡

701 回覆
676 Like 16 Dislike
其實佢係有好明確咁指示你del save

另外你除非直播或者錄影
應該係無jump scare
想問下玩過既人 如果一開就刪除左個病嬌,會點

即係未等佢表露身份就刪左佢玩隻game
邊度可以下載?
樓主上面提完之後我突登上網睇返true ending, 好似係會冚game剷
似係個15歲男仔以為係少女遊戲
想溝入邊啲女 點知啲女痴曬線
開頭睇個封面我都以為係純情愛情遊戲

OUTLAST明顯係恐怖game呀嘛
簡單嚟講某人(唔知點解又)會死多次
即係第一次玩就刪左佢
隻game一開始有警告提醒
btw寫詩個part我覺得係神來之筆 比你有份參與+間接了解女角內心世界 我特別中意sayori個陣天真無邪既文筆

Sayori會講咗幾句嘢然後隻驚restart,跟住就剩返大家好熟悉嗰個場景,寫住END
咁似君と彼女と彼女の恋
當年玩 真係嚇親小弟 nitro+咁勁揪
根本game 玩人
要做既野係:19 野del 又install
改下名

如果冇故事,根本無聊到死
但佢呢d橋段 好old school
君彼女彼女戀仲好玩啦
果陣夜晚玩 比要比FD呃我話重甜
玩到吊頸果part 鳩都縮
moni moni monika
Rip
其實咁多位巴打睇曬d劇透
呢隻game既可玩度真係低左唔少

早排有post推doki doki個陣無人理
而家比人劇透曬先玩真係好可惜 浪費左隻game

M̟̝̻̟̭̩̐̄͛̒͊ͩ͝Ǒ̍̓́NI͖̋̕K̪͈̑ͫA͐͏͚ I̥͙͓̲̻ͅS̩̈́͝ BͯE̴̮̖̭̠ͅS͖̤͓̥̀ͬ̌͋Tͩͫͣ ͣDOͪ͐ͨ̾K̜̳I̭̟̒ͣ
J̳̘̹̤̩̭̘ͩ͛̎ͭ̑ͦ̔͡Ůͬͤ̆͐S̷T̠̜̙̱͇̤̣ͮ̌̒͛ͩͭ̚ M̖̖̪̼͚͕̳O̼͍N͏I͍͇͈̳̬͔ͭ̀ͭ̓ͥ̌K͍̺̪̼̱̟ͩͪ̍͑́ͤAJ̫͎̝̫̏ͫͣ̾U̯̹̣̮͔S̙̉T̝̟̺͑̆ͬ M̑O͎͇̞̯͉͞N͇͔̼͓Ỉ̻̭̝̍͗͢K̰͉̫ͪ̃̐A̧̫̣͇̟̰̓ͨ͒̋̇J͙̩͕͚ͥͪ͌͊U̘͂S̎̔̂̔̂͌̚T̘̮͚̝̭ͨ̈͆̿͊ M̯̞O̰Nͧ̔͋Ī͇̠̬̼ͨ͐͛K̀ͬ̔̍Â̠̰̱̖͉̩̹͋͊̊͑̊ͮ͞JU̸ST̡͈͚̹͉͍͚ ͈̰̮̠ͭ̓̊͌͌ͅM̳̹̹͙̜̥̅ͯ̋͌̅͒̚ͅ
諗起挪威的森林,呢d屬性既野真係唔岩小朋友睇,而家有的開live睇人地玩重好d,真係唔知頭唔知路中左埋去好大傷害
其實唔係彈出黎嚇你一跳個隻恐怖
我第一次玩嚇到以為部電腦有事
老餅既我仲以為陳年追女game
係咪就咁上網買都ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞