玩日系戀愛遊戲 英男遭精神污染自盡

701 回覆
676 Like 16 Dislike
Oh sor 我都係上網睇人講解
我成日覺得自己都有D問題,但玩完痴線game就會覺得自己好正常
有冇中文版架 想試下
LM
未入來已經估到係dokidoki literature club
好似係第一隻將戀愛+精神污染mix埋一齊既game?
school days算唔算?
個黑毛有d似dokidoki個個
呢篇報導變咗好似幫隻game曲線宣傳咁
係既話沙耶之歌都算
你上youtube search "doki doki literature club just monika"就有咖啦,好難用文字解釋晒
屌、睇完攻略覺得好恐怖
應該好多人都會在上吊之後停左
最初就話Sunderland驗屍官覺得有關聯而對當地發出警告
而家就話係Greater Manchester個老豆話個仔因為呢隻驚自殺
共同點係一開始已經講錯係online game
新聞嘅嘢

btw討論post
https://lih.kg/448684
巴打做咩精神污染我?
睇完介紹都覺呢隻係參考n+隻彼女
因為你開咗連登睇呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞