玩日系戀愛遊戲 英男遭精神污染自盡

701 回覆
676 Like 16 Dislike
以前做gal game d做文本內容嘅人 文學根基好好 依家唔知做乜9 出極都廢萌 人設又唔比心機 玩劇情就永遠淨係識黑暗反差 好似好有話題咁 基本隻game內容就係垃圾

你和她和她的戀愛。
依隻垃圾帶起個風氣
有排,一周目臨完場前happy weekend有野爆,二周目先係呢個遊戲既主線,另外玩緊視窗模式既巴絲,不妨多啲留意下放遊戲個資料夾(尤其係二周目),每次去到新事件資料夾裡都會生成一啲文件係資料夾內(txt或jpg都會有)
JuSt mOniKa
如果可以就唔會有呢隻game同後面既劇情了
應該話係隨住遊戲進度而生成

隻game要玩成個禮拜
未入黎就知係dokidoki
依家玩到分享詩果度

要到幾時先會有特別野爆
有排,一周目臨完場前happy weekend有野爆,二周目先係呢個遊戲既主線,另外玩緊視窗模式既巴絲,不妨多啲留意下放遊戲個資料夾(尤其係二周目),每次去到新事件資料夾裡都會生成一啲文件係資料夾內(txt或jpg都會有)

隻game要玩成個禮拜

唔洗 我goodest english英文都只係用4-5個鐘就玩完
英文底好既會玩得快d
用一個夜晚時間一定夠玩正常咁玩到2周目 普通ending
有冇咁撚多野呀
http://doki-doki-literature-club.wikia.com/wiki/Possible_Endings
有矖D Endings 睇
不過最低Gallery先係最好睇
Shit我拉到落去嚇左一嚇
Just Monika!!!!!!!!!!!
如果一開頭可以攻monika
但其他女配角不段勾引玩家
Monika再黑化暴走del 女配data
我開頭玩個時真係以為係戀愛遊戲...
挽你老...
係咪Alice madness return
認真一問 咩叫精神污染?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞