玩日系戀愛遊戲 英男遭精神污染自盡

701 回覆
676 Like 16 Dislike
呢八隻係最中心

另外有好多外傳,有啲只有遊戲版,有啲只有漫畫版,有啲只有動畫版
仲有好多同人
雛芥子,胡蝶ノ夢
咁都遇到UT撚 你充滿了決心
Undertale 世界級好game
睇左gameplay 都幾恐怖
當年有一款乙女game都係痴線但無自殺咁癲
明明係媾仔game bad end 會鎖你入個籠到當你狗
果時心諗

呢隻乙女game黎講都已經好輕keng
你估美男大奧咩
太重口味不了
對病嬌無興趣
唔覺得比人鎖入籠係輕keng

大把乙女game重口味過佢

Amn入門級黎ja wo
上網睇gamplay劇情圖文...
睇完震撼左一段時間,
好在無親身玩...
個人好down
如果有埋VR
根本大把文字game係高質 你睇日本d文字game咁賣得就知
係唔知點解係香港個個都當文字game=毒撚溝好game
根本大把文字game係高質 你睇日本d文字game咁賣得就知
係唔知點解係香港個個都當文字game=毒撚溝女game

啱哂我呢啲現實失敗者
我都覺

呢類型 game有時 可能 比某d ps4大作仲有意思
速食文化搵鬼同你玩咩
gal界都縮水啦
對住手機game可以幾千幾千咁玩
好呀唔該師兄
開google translate玩
當比個籍口自己練英文
香港地英文廢會生存唔到
可能係咩中中普教中既受害者
Ben 豬蚊拉
呢d game睇準唒毒撚心態
毒撚現實中冇人注意冇人愛,難得遊戲入面有個女仔同你互動,話好愛你,愛到殺死唒你身邊其他女仔。毒撚就會覺得佢好可憐,都係愛自己所以先殺人姐,佢冇做錯。就會不能自拔投入唒入去。
然後遊戲再叫你親手刪左個女仔,成功令到班毒撚有種不能磨滅既內疚感。

利申: 只係睇左上面個懶人包,個作者係咁係度話monica冇做錯 仲對我咁好,為左成全我而犧牲自己,我竟然咁對佢...心痛左成個星期,返工都眼濕濕。真係毒到出汁
J̴̡͚̥͎̙̣͎̰͙̱̋̈́͊̽̀̍̈̈́̆͜ͅṴ̷̡̮̙̙̯͔̙͎̻͈͇̣͓̇̆͐͊̏̏̒̓͒̕S̸̯̰̜̦̰̫͔͋͐͌̕͝͝T̷̻̝̾̋̅̏́̊ ̵̛͕̣͇̯͓̦͓̰͇̐̄̃̍̊͗͌̇̍́̃ͅM̸͈̝̥̗̮̈́̓̈́͋͊̂̒̐̚Ö̸͇̠͋̈́Ṉ̵͓̈̑̀͐̍́͑͌̀͘I̶̢̱̯̻̬͚̖͚̭̦̎͗̆̄̽K̶͖͍̤̬̬͈͚̈͗̀̍̆Ą̴̢̗͎̞̝͇̰̗̮̣̝͍͆͒̈̊̐̏̇͐͐
STEAM 免費下載,中文化巴哈有
隻game一開始己經有晒警告玩家要同意咗先玩得
同YouTube嗰d仆街片唔同
唔可以一味全部賴晒落隻game到
做家長係有責任指導細路接觸咩網上資訊
而唔係直接俾部電腦/ipad佢就打發佢走任得佢自己舞
話又唔係咁講呀
依家講緊係啲 teenagers 玩呢隻驚
你自己諗下你十幾歲果陣
你老豆老母會唔會理到你玩緊乜嘢
當年玩野球拳呢啲H game 你父母會唔會知

咪又係偷偷係到玩

呢啲game 係利用青春期對異性嘅好奇,再不知不覺間注入精神污染元素

我覺得好得人驚
乜撚野不知不覺呀on9仔
一入game就有哂警告
https://youtu.be/mwDUagcD1BM
所以話連登仔真係好低汁
警句字眼係免責聲明

所有 teenagers 未夠秤睇咸片都會見到呢個警句啦
有幾多個會因為警句而熄左去唔撚睇

你係咪冇青春期過呀 on9 仔
定係你細個太撚弱智成碌葛咁戇鳩鳩咁渡過咗自己都唔撚知呀

你咪撚on9啦
我都費事講,你睇下自己打左啲咩垃圾留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞