玩日系戀愛遊戲 英男遭精神污染自盡

701 回覆
676 Like 16 Dislike
標題錯哂呢隻野本身就係恐怖彩蛋game 睇過pewdiepie同markiplier玩,其實作者個玩法幾正,扮戀愛game又有打破第四道牆既設計,大陸而家都因為之前發生過類似呢單新聞既事故(疑似係有10歲女童玩左之後俾人教唆自殺)所以封殺左隻game,同64一樣難search左

利申DDLC fans, JUST MONIKA(但其實我鍾意yuri
And in your reality, if I don’t know how to love you
I ‘ll leave you be......
lm
好快有得同佢玩

無事無事
好鍾意夢日記果種獵奇感 好正
仲有ib都好正
呢個真係好撚痴線
隻game出左冇耐果陣仲有人拎佢黎同日本隻「你和她和她的戀愛」黎比,我覺得果隻日本game仲痴線 玩閹仲要無限loop唔俾你save&load,控制埋你部電腦
google完覺得好撚無聊 同真女傾好過啦
睇pewdiepie玩既精華啦 即刻恐怖變搞笑
https://youtu.be/cNybiNemt24
渣ga
恐怖遊戲😱😱不知死因

唔通遊戲入面女主角真係帶佢出呢?
君と彼女と彼女の恋一早玩過
下隻game係咩
日本呢隻其實本質都係戀愛game
True end純愛到爆炸(或者你唔開第二輪都係純愛)
Doki doki 根本淨係想婊玩家,變左打boss而唔係戀愛game
自己睇鹹片就唔驚個仔睇到
打日文係咪型啲
但講真, 睇完呢個thread再玩一定大打折扣.
最衝擊都係一開始當溝女game玩既人.
eg. me
夢日記玩到個人好鬱 係咁既畫風既世界不斷朗蕩 而最後得到既結局就係 一般game完左會得到d野or成就感成功感 而佢就
而ib根本係溫馨系恐怖game d女角好正
日文驚寫日文名又得罪你 都on撚9
on9利申
呢句真
其實都冇講佢有寫遺書
佢老豆都係估佢因爲隻game
蝦你唔識睇呀
彈出嚟嚇你嗰啲?
想睇+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞