|Switch/3DS討論(91)|-古惑狼-|-Minecraft-|-瑪利歐網球-|-WolfensteinII-|

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有消息啦
話封硬件漏洞
無大改呀嘛
https://www.youtube.com/watch?v=XopQBfMnyBI

想問依條片我係咪買個紙皮跟圖樣剪就得,唔駛用買埋LABO?
睇怕任版都無中文
仲要買埋反光貼
睇你依刻心情想玩競技定platformer
前者爽啲但玩來玩去都係... 網球
後者多啲野玩
老實講,八方旅人應該要有中文
拖字缺,到時人地玩緊dq12
今時今日有冇邊度放到NDS game
認真,淘寶
英美法意德日都有

梗係冇中文
我放係櫃桶底
出版商係老任,所以呢個係老任既問題,sie成個中文化團隊,廠商全部交比佢地去漢化
應該係
冇錯,老任又唔係冇外判中文翻譯團隊,其實佢同啲二三線日廠翻譯埋都唔會增加好多成本。
呢個就睇得出對中文市場既重視程度
無錯,佢同以前比係有進步左,但同sony仲有好大距離
《DAEMON X MACHINA》關鍵人物佃健一郎與河森正治專訪 深入解密神秘機械動作遊戲
https://gnn.gamer.com.tw/9/164499.html
八方旅人 香港任天堂都出左中文介紹網頁,
但又唔中文化隻遊戲 (定係中文化緊,但未完成?)
真係ON99
香港老任就係垃圾
會更新掛?(9up)
um,

『クマ・トモ』に続く『トモ』シリーズ最新作がNintendo Switch、ニンテンドー3DSで発売決定!

巴哈新聞一定係睇留言
Mug 9 lai
隻驚賣爆,過一兩年有機會再考慮嘅
呢隻我估製作組真係唔多經費,所以除咗隻驚本身,其他嘢有咁盡cut咁盡
情況有啲似Nier
衰係緊廠重視度到
應該唔係話老任科水就解決到
漢化係出版商既問題度,魔女2有人去神谷Twitter 度問,佢都係叫你搵老任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞