|Switch/3DS討論(91)|-古惑狼-|-Minecraft-|-瑪利歐網球-|-WolfensteinII-|

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
其他平台9月27有無game出?
定只係switch係咁?
伊蘇8見街未?係唔係有英文版?你地會唔會買?
PS4
9月27日

Code Vein
英雄伝説 閃の軌跡IV -THE END OF SAGA-
うたわれるもの斬
勇者ネプテューヌ 世界よ宇宙よ刮目せよ!! アルティメットRPG宣言!!
無双OROCHI3
タユタマ2 -you're the only one-
我都等緊... 尋日去MK 都未見有...
龍珠可以玩返ps4
可能唔買住
大炒車日
隻Code Vein都唔知買唔買好
9.27暫時唯一想買
我等PC版
ps4 fifa 都應該係呢日出吧~
到時如果無雙大蛇炒得勁既話就玩住龍珠先
https://famitsu.com/news/201806/26159872.html

美妙世界 特別版成17000yen

我最想知dock mode會點玩
黃金見到有得訂德叔 寫九月尾有
咁既話真係有五成機會出新機種,
咁樣既陣容,明明本身一直都平均分配發售日期
雖然先出左機年半
本來想等DQ 11
不過都係買左PS4 版
CLS 到而家仲可以冇消息
Dragon Quest XI Will Have Exclusive Content On Switch
https://twitter.com/yuzz__/status/1010009861147451393
發售後隔一排又可以出一單新聞
Dragon Quest XI Deluxe will release on PS4 include Switch Content
「ファンタジーライフ オンライン」,Google Playで事前登録の受付を開始
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Level5.FantasyLifeOnline
有新機班舅父點會冇野講
而家日本eshop個太鼓有冇得pre load
係咪最尾一個dlc 唔會有新既再岀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞