|Switch/3DS討論(91)|-古惑狼-|-Minecraft-|-瑪利歐網球-|-WolfensteinII-|

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
中文版同步發行,由世嘉負責
呢隻世嘉話有中文
日本一軟件的 RPG『鲁弗兰的地下迷宫與魔女的旅團』繁体中文版决定發售Nintendo Switch版!于 9/27 與日文版同天發售!
Sega真係好善用佢tw果隊翻譯團隊下
咁用得唔好嘥嘛,呢啲先好,老任學下野啦
今朝已經send左問卷去要求八方旅人中文化
最主要都係發行商架姐,姐係老任
呢個站係玩家角度對面廠做得好好多
希望老任生生性性
冇錯,老任生性下啦
伏已中, lunch個陣心急買黎玩,用左日本ac買左 計埋信用卡手續費好似只係平幾十 包左15%稅R290.00,收到張單先知實際幾錢
Switch出好多jrpg 幾好
最想要既Bravely Third仲未有
佢O緊T~~算啦
德軍2出左
呢排玩緊網球 應該會pass
想問伊蘇8 美版出了嗎?
Nintendo Switch piracy firmware uses 'brick code' to prevent itself from being pirated

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-switch-piracy-firmware-contains-brick-code-to-prevent-it-being-pirated

無知一問 八方係老任出? 唔係se自己咩
日本本土係se
港台就比老任發行
好似zelda無雙,pokken咁
ok
但唔需要中文化既poke 拳就中文化
有咩
我以為有添(冇玩)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞