|Switch/3DS討論(91)|-古惑狼-|-Minecraft-|-瑪利歐網球-|-WolfensteinII-|

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
NS版darkest dungeon有冇人買?抵唔抵玩
玩過PC版還ok,唔知port成點
同PC 一樣,界面都一樣,入人物界面要hold 死RZ ,怪怪地操作
如果有一堆 trinket, 換裝就要逐格方向制選,
可以用 touch , 大致OK... 我想床頭玩先NS 版..
不過最新DLC color of madness 好似未公佈日期
隻職安真漢子日美版可唔可以互連?見佢美版減想買
音樂同劇情都幾正
八方旅人ophelia入左山窿隻boss點打
卡左好耐
Fortnite個Voice Chat係咪同自己SQUADS既人先傾到計?
MATCHMAKING REGION揀AUTO好定揀ASIA好?
auto la
用ping計
lm
玩緊hunter
佢用啲舊式英文好難睇
Thee thou thy
可以
你地eshop買game有冇比人鎖信用卡?
買裝 唔好慳藥水
係咪第一隻boss? 會召自爆晶石果隻?
一諗到得3粒鐘就冇開黎玩,雖則正式版都係
玩緊,隨左D字細隻D冇問題
唔知香港d game 舖會唔會入伊蘇 8 呢...
仲有三日就出, 但香港好似冇乜聲氣
伊蘇不嬲都無咩聲氣...
唔好貪平買二手驚
UK -
Nintendo have 2 new entries into the Top 40 All Formats Chart with ‘Mario Tennis Aces’ claiming the No1 spot and ‘Minecraft’ debuting in at No21.

自MK8D後第一次有Switch驚#1
1 NSw マリオテニスエース 159 pt
2 NSw Minecraft マインクラフト 159 pt
3 PS4 New ガンダムブレイカー 84 pt
4 PS4 New ガンダムブレイカー ビルドGサウンドエディション 62 pt
5 NSw スプラトゥーン2 15 pt
日本comg預約榜跳左3倍同mc同樣銷售點數
之前arms67點賣10萬 呢隻隨時有廿萬

UK -
Nintendo have 2 new entries into the Top 40 All Formats Chart with ‘Mario Tennis Aces’ claiming the No1 spot and ‘Minecraft’ debuting in at No21.

自MK8D後第一次有Switch驚#1
日本comg預約榜跳左3倍同mc同樣銷售點數
之前arms67點賣10萬 呢隻隨時有廿萬

賣得好唔該Camelot執返好隻game
有好多應該有嘅野都無
歌又好似得一首咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞