|Switch/3DS討論(91)|-古惑狼-|-Minecraft-|-瑪利歐網球-|-WolfensteinII-|

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
下星期先重點,多人知係伏後仲會有幾多人入坑
スタジオ・ゼロが制作中の『PROJECT Re FANTASY』が『世界樹の迷宮X(クロス)』とスペシャルコラボ!

atlus隻rpg新作唔通出任平台
呢啲title第二周唔會有人再關注
佢已經可以用"首周第二"嚟打飛機覺得fans好支持
聽講佢廣告仲寫好評發售中
多謝fan屎
NEW GUNDAM BREAKER都有六萬 抵bandai咁串
多謝fan
我有D懐念ACE系列嘅高質
第二周開始全世界放game
6萬算係超級大爆死架啦
由第一集廿幾萬去到宜家得6萬
笨大可以咁樣黎玩死d title真係勁
SWITCH隻minecraft而家街價幾多錢!?
瑪網個demo可能嚇退左唔少人
Uk首周都超過左上作既lifetime,同5月donkey kong咁上下成績
我範圍瑪網勸退太高
你玩MK8,你爭唔到第一都仲有頭5玩下
呢D GAME上手難度咁高好灰
Youtube爆機大法
係世樹出索平台咋
スタジオ・ゼロが制作中の『PROJECT Re FANTASY』が『世界樹の迷宮X(クロス)』とスペシャルコラボ!

atlus隻rpg新作唔通出任平台
<br/>係世樹出索平台咋
留意個re字,仲有fantasy,其實係幻影上switch咋
話說隻PROJECT Re FANTASY唔係乜都無嘢睇架咩
點解會可以聯動到
個主角

Neko Tomo
岩岩google返,本身似係出ps4 wor,但宜家又同世樹聯動....
邊有講過平台
‘似係’
Job listing suggests Atlus’ Project Re: Fantasy is a PS4 game
https://gematsu.com/2017/07/job-listing-suggests-atlus-project-re-fantasy-ps4-game#1DxxLCLi5HuAz384.99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞