|Switch/3DS討論(91)|-古惑狼-|-Minecraft-|-瑪利歐網球-|-WolfensteinII-|

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Deepnest啲屍變蟲打到起曬雞皮
依隻真係頂級核突
仲有啲分體蛆蟲又係好核突
最仆街係連啲聲都令人作嘔
講真TV mode日日咁熱舊電 唔老化先奇
個dock設計廢冇計
如果轉dock mode有冇辦法轉藍芽耳機
夜晚唔想開聲嘈親人
插usb嘅無線耳機
英文版好似好深咁
我玩日文版 揀左商人
玩到佢遇到騎士 好想正式版快d出繼續玩埋佢
寒蟬係咪無中文 無就買日版
其實我真心想知係咩英文黎
我以為我d 英文係咪真係廢到睇唔明

DLC已出
入親去一定mute咗部電視
古英文, 睇17世紀英文聖經會好多
咁快又叫
Shakespeare時期個啲

多左好多combo玩
Nintendo Switch Launch Trailer | Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
https://www.youtube.com/watch?v=53L6P1XB_GU

Octopath Traveler - How Will You Forge Your Future? - Nintendo Switch
https://www.youtube.com/watch?v=yFcEqTGmG8E
我都幾肯定佢啲英文好多Gramma錯
咁當然佢可以夾硬話唔係常用英語,係隻game入面啲地區影響咗嘅俚語
總之就唔係全部都係泛用英/美英文

我估係無咁多Budget譯好啲
下個月要買toad captain,八方旅人同太鼓
可唔可以唔好咁密
#MarioKart 8 Deluxe is now compatible with the Toy-Con Motorbike creation from the #NintendoLabo Variety Kit!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞