|Switch/3DS討論(91)|-古惑狼-|-Minecraft-|-瑪利歐網球-|-WolfensteinII-|

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有無link去睇睇
Btw,jrpg既主要消費者已經變左係歐美
正正係PS4版YS8賣得唔好,
先移植過黎SWITCH
咁又點
實際上個license仍然分咗喺兩個account度
除咗方便買之外冇樣好
我無論點都會堅持一個account改區
屌…真係唔好怪笨大整屎俾大家食,因為真係有人屎都照食
試下唔係減價減到3折
改區係唔係好似會reset coin?
呢隻玩嚟都浪費生命o既game都要用錢買,真係祝果班人成世食屎
唔會, 只係每個區分開計
呢個時候多ac嗰班人就分區之餘要分埋ac計
咁我同唔買ac買但用同一個ac開game
咁我幫開game個ac買會員咪得
有乜野影響
係擔心嘅不如順便擔心下有會員會唔會唔俾轉region
就好似Apple music membership active時係唔俾轉region
Xbox 可以但三個月先可以轉一次
可能佢轉開地區買
唔知用唔同ac買都可以用同1個ac開掛
其實2種方法冇咩太大分別,冇咩所謂啦
好彩我唯一一隻美區買既係Tetris 兩隻AC都有玩
呢隻game送俾你都要諗下玩唔玩啦,睇過咁多伏評都仲可以用錢買,笨大已經計到哂高達game一定有呢9千條水魚埋單先
我懷疑呢隻垃圾port落switch都大把人被騙
同一部機所有ac都可以玩到所有game不論邊個ac買呢點係人都知
部機登陸多個一個ac每次開game都要你揀一次ac你又唔講
我就繼續享受一下秒入啦
switch唔會有,笨大一向好關照自己人的
有無人知而家switch隻minecraft街價幾多
笨大照顧自己多啲
搵人sell下佢,放落switch循環再用呃到三幾千隻真係輕鬆
整幾個打手上reddit講幾句 'The game isn't perfect, but I treasure its portability on Switch'叫春無難度

應該old news
呢排玩persona 5
個角色好似inkling
出都喺PS4出隻完全版先
佢嘅PERSONA又真係UFO
呢隻玩嚟都浪費生命o既game都要用錢買,真係祝果班人成世食屎
<br/>呢隻game送俾你都要諗下玩唔玩啦,睇過咁多伏評都仲可以用錢買,笨大已經計到哂高達game一定有呢9千條水魚埋單先
<br/>我懷疑呢隻垃圾port落switch都大把人被騙
<br/>switch唔會有,笨大一向好關照自己人的
呢d好野留係正確平台就啱架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞