[真無線耳機] EOZ Air 苦主區

474 回覆
3 Like 9 Dislike
唉 唔想再掂eoz任何野
垃圾黎
睇個形狀都分到左右啦下嘛
咁都要問
最白痴係個盒左右耳係掉轉
咁的確咁擺係靚d既
我又唔覺得有幾唔方便 分唔到左右果d就真係幫你唔到
唔係話分唔到
只係話個設計唔user friendly
又唔見其他牌子設計左耳放右面, 右耳放左面?
設計係方便人, 一般人直覺左邊就放左耳, 一拎上手就係

其實只要改吓個盒開蓋方向上下倒轉就得
你明唔明
收到EOZ refund返 DHL

咁都有罵戰
btw ching係咪冇用過掛耳既耳機?
我就用過幾隻 呢隻air一攞上手就知左右
我相信好多人都係。
你係check banking 見到定佢send email 比你
Paypal email + Eoz email
終於收到,navy gold

仲大隻過我個 dash pro

個盒幾靚
我得ORDER NUMBER 仲未收到TRACKING NUMBER
back左兩對, 冇tracking, support唔覆
有冇多d 相睇下
辣殺company
巴打, 我梗係有用過掛耳式, 需然唔係啲咩貴嘢好pro嗰啲
起碼左右我都識分
我只係屌個設計
設計係應該以人為本, 以用家角度出發
應該assume人哋唔識, 使人一上手就識

bose個內耳入面, 雞乸咁大隻字寫L/R, 驚死你睇唔到咁, 等你一望就分到左右唔使搵, 呢啲係有諗過

就算你唔改開盒方向設計, 喺個盒上面印隻字L/R都得啩?
咁都冇?

係上面條on9以為自己好撚醒, 識得帶識得分就好撚威
衝出嚟柒唔切
終於收到貨,一開始又話有個袋仔送,而家又走數
五號收到shipment notice 今日啱啱收到
仲諗住要等到佛誕上禮拜淘寶買左隻玩

啲聲真係麻麻地
有冇巴打可以share 個update 出黎呀?Thanks!!!
我細佬話用耳膠d 聲會好少少
Sorry ar.. 隻野黎手送左俾我細佬,冇再影相了
是咪直接去荔枝角個倉就拎到件貨?
屌你老母真係唔撚想再打俾優速條八婆
雖然feedback係麻麻,但都想拎番件貨先,話哂都幾舊水
打上去叫佢唔撚好上門派貨,confirm件貨係個倉先好上去攞
條八婆d態度西到仆街
我望番最近兩個禮拜啲status都係喺倉到掃描,應該都喺倉掛?同埋個倉收幾點?驚收工趕唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞