[真無線耳機] EOZ Air 苦主區

474 回覆
3 Like 9 Dislike
佢用間UC express d職員都勁撚閪 屌佢老母
有冇收運費
要收 但無比 屌鳩佢再叫佢搬返倉 我得閒經過先去攞
你冇要到
佢個倉喺邊
無 唔想比錢間垃圾 間野係荔枝角 有時都會經過 自己攞無咁嬲
為求了事 個30蚊俾左
我都係費鳩事再等再煩. 又住得遠, 30蚊算鳩數

啱啱即刻聽咗十零分鐘....同我expect一樣.....失望
咁嘅質素絕對唔值$100 美金, $800蚊港紙
30唔係多 但佢d service太on9 條氣唔順
我又唔急 咪等件貨遊下車河先
間速遞真係麻麻哋, 送貨個人一開始打嚟9唔搭8唔知噏乜
個網頁track no. 又唔準
打過上去 勁好禮貌咁問 但條八婆d態度閪到
eoz一開頭用SF express之後轉用d垃圾公司 勁仆街
呢舊野啲聲好濛, 同我之前個個moto 藍芽耳機差唔多,但個個只要五舊水

comment有人講過, 放左邊個右耳, 放右邊係左耳

究竟依家條掛耳仲係唔係外置天線, 定只係條膠
呢間速遞真係幾垃圾

其實點分左右?
之前睇comments話係判上判 好on9
講真音質唔算好差, 不過絕對唔叫做好, 只係比正常好少少.
什麼8mm完全唔覺有幾大分別
講真淘寶KZ百零蚊好過佢

盒出面冇燈, 叉電插咗唔知有冇電, 要開嚟睇有冇著

真係同4,5 百蚊嗰啲質素差唔多level
依家淘寶幾百蚊都已經bt 5.0
屌佢老母, 初頭我見佢話係天線, 係其中一個令我有興趣嘅point, 依家變咗膠
又話全球第一個外置天線屌佢老味

可能我係全黑, 比較難睇, 其他色唔知

喺條膠背脊有灰黑色字, 寫eoz L/ R
要非常留心先見到啲字
屌佢本身唔係包埋shipping㗎咩
其實佢開頭講d賣點大部分都無晒
佢仲好意思話改良左 賤撚到仆街
包大判 二判三判你既
其實仲係咪aptx?
個盒都唔知整到咁大做乜鳩
係其他嘅double size
即係點
個shipping淨係包寄嚟香港, 之後上門就唔包

屌佢呢樣擺明呃人
唔係啦屌佢 話依家張垃圾chip connection好d 但d人都係成日斷線 多撚謝佢呀真係
應該係佢搵sfc送 sfc外判左比垃圾UC express 而UC express送住宅要比30 所以我地要比30
我坐喺梳化電話放喺腳邊, 都可以斷線先勁

電話放廳, 帶住入廚房(其實都係轉個彎), 可以收唔到

屌佢老母又話5.0 又剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞