[真無線耳機] EOZ Air 苦主區

474 回覆
3 Like 9 Dislike
有冇巴打都有back?
我就上年10月back既
delay咗無數次
本身原定shipping date就係2月既
推咗2,3次推至6月,都算啊 預咗。
之後最新果次update就連確實運送日子都冇 淨係話工廠做唔切
睇comment話EOZ呢排開始好似冇覆backer
走數
唔會掛
雖然就唔係好貴
但呢間公司話哂之前果隻有線耳機都算成功喎 唔會就咁走數掛
back左

都唔預會收到

用左成年AirPods
懶得等

Btw ks果度啲人嘈refund 有冇得回水
re乜鬼fund
應該冇咩可能
睇咗啊
應該唔係scam掛
玩得kickstarter 都要預咗無限delay
其實delay 真係唔緊要,重點係唔該講聲丫,去到咩stage 都講聲丫。
老實講,EOZ Air 唔係用d 好特別既技術,出面街都大把啦,我都唔明點解可以搞咁耐。

用左The Dash Pro 成年了,我相信EOZ Air 同The Dash Pro 分別應該係差BT5.0 同個mic 咁大把。
係囉!愈推愈遲
對手啲產品只會愈黎愈平 愈黎愈勁
唉 都唔知要等件過氣產品等到幾時
日日開一開ks等update
kickstarter indiegogo 好多都delay
冇晒影嘅都有
就算有stage 幾stage 幾
一日未ship 你都只係買緊樓花
只可以只求多福
我都back 左。
我已經買左airpods,
老實講,佢根本唔係most advance true BT earphone. 當時我back 佢只係覺得佢應該幾好戴同埋防水。
不過今次真係好差, 佢根本冇諗過覆backer, 而comment中有班鬼佬仲好撐個starter, 話人地已經盡左力
屌 啱啱有update
15/8
唔係7月27咩
屌 係舊電池既送貨日啊
佢地乜撚都未訂未送到
唔明之前點解可以話6月有
全部野都未訂 未送到 未test
而家見咁多人不滿 終於肯講
係喎眼快快睇錯
我back係因為個樣型
最新shipping time 係8月15號。
但我估好大機會會delay多次, 佢啲野都係岩岩訂,除時又遲過
聖誕前有機會既啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞