[真無線耳機] EOZ Air 苦主區

474 回覆
3 Like 9 Dislike
屌佢可以咁㗎咩
佢用d cheap雞集運係咁上下 又慢態度又差 我諗eoz下次再搞campaign應該比人屌到仆街
唔係應該, 係一定屌到仆街

基本上我以後一定唔會再買eoz任何product

咁簡單整個headphone都可以整成年半

出到嚟仲係貨不對辦, 冇任何競爭力, 冇任何賣點

唯一安慰係真係收到件product, 冇走數
佢再搞 我一定去campaign度屌鳩佢
我都係見佢eoz one搞得幾好先會back 點知今次搞成咁
要求已經降到收到貨就得
我都係但求真係收到件product

已經冇任何expectation

搞到我以後對indiegogo, kickstarter好有保留
有冇巴打覺得啲聲好濛

Airpods唔入耳都清過佢
係真係幾濛下
但煲下佢會好小小
我back好多野,最差係今次同第一次個磁能線
要點煲 係咁播歌
係啊 較大聲小小
見各位巴打講咗咁耐,小弟都預咗收唔到,早就叠埋心水back咗Jabees firefly,
收到兼用咗好一段日子,點知尋日又收到喎。
有比較之下,EOZ air除咗個樣靚d外,d聲真係差太太太太多!
雖然話未煲,但咁嘅聲音質素,我估煲咗都唔慌好得去邊。
想問下用緊果時正常係咪有藍燈閃下閃下?
係 有啲柒
不過我見其他TWS都有燈閃下閃下
有無得熄架?
日光日白用都無留意 夜晚一用 心諗做咩閃閃下既
其實閃黎有咩用?
屌 淨係pair到一邊 另一邊藍白燈狂閃pair唔到 知唔知咩問題
兩邊斷咗connection
https://eozaudio.com/pages/support入邊有教點re-pair
有冇人back navy 係收到shipment
同問 屌早知唔揀呢隻色
Fixed! thz!
dllm 仲係will be updated soon
究竟係咪隻色出咗事定點
佢最撚鐘意就係隱瞞發生咗咩問題
未收到啦,都係知隻色發生咩事。連official site 都無呢隻色賣
有冇人係全黑 但仲未收到shipping no.
我見佢Dropbox條link已經入唔到
send email 屌佢老母啦
啱啱收到email話可以refund $30 蚊運費
不過又唔知搞幾耐

p.s. 試咗兩日嬲嬲哋冇再用過 啲聲真係好一般...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞