[真無線耳機] EOZ Air 苦主區

474 回覆
3 Like 9 Dislike
男朋友嗰陣話訂咗呢個比我做情人節禮物
我依家仲未收到 原來我呢世都唔會收到
見佢勾耳諗住可能戴得穩啲
咁耐唔出忍唔住早兩個月屌左隻大陸真藍芽
都唔錯,係我兩邊耳唔同大細一邊耳殻吸實晒另一邊有漏聲(之前戴開CM,初頭因為同樣問題拎左去refit所以好覺呢樣野)
不過都戴得穩跑步都唔會跌
我諗eoz應該都係差唔多情況
聲就不嬲兩邊都無乜期望

連線方面我估都係同一套方法:pair兩個device,單邊左還左右還右,雙耳就其中一邊couple去另一邊咁。做唔到AirPods咁seamless
係睇下佢話個耳勾做天線會唔會真係靠物理結構令佢收得好啲
So far生活入邊有幾個死位行過藍芽一定會窒既,iPhone SE換左X好左少少,睇下耳筒再換埋會唔會再好啲
預九月中穩陣
上年十月back, 已經無期望幾時先會收到
佢今日唔send email update爭啲連訂左都唔記得

Btw 大家揀左咩色?
全黑
好似最穩陣
有金屬色嗰啲唔知易唔易甩coating
咁都幾好啊你男友
我10月訂果陣都仲一齊緊
宜家分咗手都未收到個耳機
touchwood 我同我男朋友分手嘅話 我懷疑到時都仲未收到 無限delay
諗返起好彩果陣ex冇興趣
唔係back多個真係唔知點收科
嘩 同我諗既嘢一模一樣
又可以平啲又可以送俾新女朋友囉
無限delay
送橙都送唔出 想又再分手咩

那有女
*送極都送唔出
真係以後都唔會back野

班友係咁講final 但次次都Delay

之前話6月最後 點知依家先話訂好料
唉 實會再delay啊
我都覺得一定會, 我最後頂唔順買左airpods
而家啲人開始嘈佢用舊chip
之前soul咁大間公司都delay, 賣曬街但backer都冇貨收,痴線
根本back 就好似養大個小朋友咁
隨時零回報
我都勁後悔等依個,唔一開始就買airpod
第一批打算8月出貨

我7千幾號 又要出年
講真佢依家先訂料

應該就比最新果批晶片我地啦
用緊airpods, 我相信呢個送到黎我都會賣返出去
好撚後悔啊屌
完全冇信用既
講好咗final shipping date
comment區多咗人不滿 少咗護主犬
早幾掛仲好多, 我有懷疑過係咪佢地啲人定係鬼佬係on9啲
話等得耐就會收到個quality 好啲既貨物 咩野理論黎
隨時係打手啊 諗住穩定大家情緒
宜家有件用舊chip同咁outdated既product就係因為佢地嚴重delay
講到話delay係因為想個耳機有longer life cycle 完全唔撚合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞