[真無線耳機] EOZ Air 苦主區

474 回覆
3 Like 9 Dislike
上佢個網睇差唔多送邊都要附加費
明明比左運費
真係痴q線
佢地好似咩都唔知咁
而家既解釋係因為dhl 唔會係大陸送野黎香港。
屌,冇人問就冇人講。同想呃人錢有咩分別。
呢d 半成品真係令人唔敢再支持做backer
comment有人問過
佢話係會退錢
用咗差唔多一個禮拜, 件嘢真係麻麻地。

音色 :
佢哋上一件產品 EOZ One 俾人話低音太重, 所以呢次會改善, 結果個低音都係好重, 中高音真係唔收貨, 之前用過 Muse 5 同 Crazy baby Nano, 呢隻 EOZ Air D聲真係濛濛地, 唔知同無 Aptx 有無關係。

接收 :
佢同電話連接幾穏定, 比之前兩隻都好, 但係左右耳連接就好奇怪, 有時係盒攞返出嚟, 兩邊會斷咗, 本 menu 又會教點 connect 番, 好在佢剛上有教, 尤其連盒差電後, 基本上左右耳一定斷, 呢個真係好差。
https://www.eozaudio.com/eozair/howto/

舒適度 :
呢料嘢比我想像中大粒, 掛耳勾雖然有彈性, 但係有少少夾耳仔, 不過每個人個 feel 都唔同, 我個人就一般啦。

如果 Ching 用 US$79 買係低, 用 US$99 買有D失望 。。。。。

本來想用 EOZ 懷念吓隻 B&O, 結果差太遠啦
好奇怪 頭嗰批貨用順豐 完全冇問題
但之後轉撚咗咩優速物流
物流有咁平得咁平 塊chip有咁廢得咁廢 communication有咁慢得咁慢都唔識 點做生意呀?
星爺
唉屌佢老母
係咁斷線 用咗2日 re-pair咗3次
聲又矇 低音普通
佢D CS真係差到PK
我見佢都唔覆comments
就算覆都係hea覆
我仲等緊shipping number呀

利伸:全黑
我又冇喎,用左成星期未斷過,你咩機,我係LG v20,不過我試過個耳筒放在盒叉唔到電,因為我下一次拎出來時佢係冇電
我用緊htc u11 應該唔關電話事掛
試下解除配對重新pair 過,睇下有冇改善
每次re-pair完都要重新配對(好似係)
我re-pair一次搞成10分鐘 唔係次次成功
個樣咁柒都back
係Kickstarter back呢d改進現有技術少少既產品真係好傻
呢D Nobody細公司,做第一件產品肯定要一兩年時間

個設計一出,山寨廠就開動,六個月內有成品 (技術一樣,造工差d啦)
大廠可能根本就早過佢地做緊,只係無出聲,幾個月後就量產
而大廠有成套產品生態有保養

你地一年有貨都好好彩,但係質素好明顯唔係咁高
你只係想要件產品既話,千祺唔好Back
量產左,睇完review先買,頂多咪貴多幾十
如果你想支持個班人,咁就值得back
或者試下咁嘅方法睇下得唔得

1. 手動power off 一對耳筒,之後放入盒。
2. 電話在開了藍耳但無連接耳筒下,解除eoz air 那個配對。
3. 關藍牙,之後重新開機。
4. 打開藍牙。
5. 這時拎對藍牙耳筒出來等電話search 到,再按配對。

睇下咁嘅方法有冇效,雖然好似白痴左啲咁
試試先 thx ching
見仁見智啫,鐘意咪back 囉,我覺得幾靚丫
Welcome,希望幫到你
仲有我係用呢個app睇電量,雖然佢係10%咁減落去,但我都覺得ok,睇下有冇其他巴打再介紹啲好啲

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.limi.baton

屌咁姐係想點 我乜柒都無收過 樓下都無幫我代簽 dklm垃圾速遞 有冇人都係咁?
試下第二個tracking網
個個既status都唔同
你件野應該係荔枝角
打去吹下佢就會送黎
我就睇佢幾時更新 d shipment
屌佢老母 未收到已經想放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞