[真無線耳機] EOZ Air 苦主區

474 回覆
3 Like 9 Dislike
係咪要加30蚊?
巴打有無時間整個review share下?
利申:tracking都未收到
係,要加$30 ,話住宅區要加,如公司寫字樓就唔使加,同埋太夜,聽日先慢慢試
暫時試左少少,睇Netflix, YouTube 基本上唔覺有延遲,有都係好微好微。聽歌音質方面我覺得只係合格,屬一般音質,高音位有些嘈雜,有啲分唔到樂器聲,因為我係用了耳膠來聽,可能用耳棉聲會好啲。

通話方面,在室內環境係清晰冇問題,對方聽得清楚,但搭地鐵時,一定要大聲講嘢,唔可以細聲,如果唔係,對方只會聽到好嘈的聲音。不過通話時係兩邊都有聲,而唔似只得單邊聲,呢個我幾滿意。

配帶方面係穩陣,跑步一定唔會跌,但可能設計唔太啱我耳型,我覺得有些頂頂地,唔太舒服,唔夠入,所以都聽到出面聲音。

總括都我覺得一般,感覺如價錢四、五百我會覺得合理啲,始終等左咁耐,都有些少失望。當然每個人對音質要求都唔同啦
佢retail price好似149usd
宜家個market平過佢而又好過佢既已經好多
有update呀巴打

都幾撚on9,佢個網本身冇寫,要入另一個網先有

同埋有句名單外的屬偏遠地區亦不作派送,即係同撚狗冇分別
我住大圍喎 開係咁都唔送掛
btw你呢個係咩網?
今朝一番到公司就收到

覺得點?
comment有人話eoz個網宜家pre-order有50%off 即係75usd
屌你老味 間垃圾快遞肯送未
係個甚麼香港八部 送撚左三日都未肯送
行路都行到啦 屌
唉 我都等緊 on99
我連SHIPMENT都未收到
琴日朝早
09:26
[香港八部]【152】正在进行货件留仓扫描
All Black+Black will be finished by Wednesday/Thursday. Then we move on to the White and the Blue buds

Dear Backers,

- We answer all messages via the support on our website.

- We do NOT sell any products to anyone before we’ve delivered to all of you. (Not sure who spreads those rumours). And MSRP will NEVER be lower than what you’ve pledged for.

- We have communicated on October 3rd that everyone will have their order processed by the end of this week. We stand behind that schedule.

By the end of this week, we’ll have an online tool for backers to find their tracking numbers if the SFC email didn’t go through. And update will be sent by then to explain it all.

一如以住 behind schedule
撚狗咁撚
佢個status會轉 尋日我睇過個status係無人應
今日又唔同咗
唔知等到幾時?
打去問啲人又勁hea

有ching自己上去取件
屌間野好垃圾
屌佢老母 真係等足一年
想問宜家係唔係仲可以back
好似要pre-order
勸你都係唔好嘥錢
禁佢個網pre-order都係redirect去indiegogo
個外形好吸引 價錢又唔貴
係追左巴打你地既POST係唔知要等到幾時先有
佢無寫仲可唔可以back
等到燥 搵埋啲垃圾速遞
tracking都未有
睇下間垃圾公司幾時執
哇個速遞員終於打黎 一陣送到 要比30蚊
出奇地幾好禮貌 反而今朝打過去熱線 隻女人閪到爆
屌 仲未有我份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞