[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
Alex 講過佢同Maggie, 拍左既戲,真係有播既得25%,即係有75%拍左俾導演cut左
其實佢地兩姐妹一有感情缐就煩膠
成條Team會唔會太多人?所以kid flash 唔拍S4
但佢而家無俾隻惡魔上身,
應該係廢柴一個咩能力都無?
可能學佢老豆玩魔法
都可能ray畀道具佢兩公婆拍住上
成條Team會唔會太多人?所以kid flash 唔拍S4

咁我寧願要返kid flash了
冷凍槍已成公廁
有手就用得
Iris Cisco Joe Caitlin Felicity都用過
https://www.youtube.com/watch?v=XDkMOTSHY_s

岩岩睇返段片再望一望演員名原來係alex
恭喜你要食黑妹starfire

好撚慘,咁型要食人型豬

呢個企街look應該係一集only
傳言starfire集集造型都會變
其實正正常常用返長直髮已經好靚
本身白人就白人做返啦

好撚慘,咁型要食人型豬

呢個企街look應該係一集only
傳言starfire集集造型都會變
其實正正常常用返長直髮已經好靚
但Starfire本身唔係黑人咁樣,係Latina果啲
搞到好似Iris咁死要整做黑人
本身白人就白人做返啦

本身應該係橙橙地啡啡地既外星人
應該係墨西哥人果種
是咪燒燶咗

出哂名爛

被腰斬得一季都買黎播
tbb真係傻撚咗,幾時買iron fist
臭閪
flash 係唯一因為佢冇追下去
想像唔到企街look扮傻天真個様
幾啱cctvb播 大家啲劇都係咁低汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞