[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
S3最好睇就係young kara同alex果集
真係似

如果話crossover打Mr.Freeze 會唔會有啲小兒科
有Mr. Freeze,Batgirl加埋將蝙蝠俠引入CW個世界觀,已經夠晒noise

新女
FLASH 件新衫好膠
fox比返套葛咸比華納後會係邊個台續呢?
可唔可以出臭西外傳
將啲煩膠同臭西扔曬去同一套劇 又唔洗炒佢地又可以救起4劇
今季完啦
Westest west alive
有集攪單身P,煩膠八婆帶隊女班果集真係好鳩難頂
但係titans嗰邊又有個Batman?
唔同世界觀

咩girl定woman power
My name is Iris West. The westest west alive. To the outside world, I am the leader of Team Flash. But honestly, I don’t have any super powers. WE ARE THE FLASH.
Westest west alive
有集攪單身P,煩膠八婆帶隊女班果集真係好鳩難頂
咩girl定woman power

#feminism
其實佢兩個真係好襯
變性人黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞