[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
係屌都屌柒Iris先啦
宜家乜柒都俾人攻擊架啦 理得咁多
上網睇話Batwoman 個演員俾人攻擊到熄左Twitter
D人on9...ruby rose咁撚正
係屌都屌柒Iris先啦
同Starfire
唔明屌Batwoman 既人咩心態

starfire都已經比人屌到del左ig
Maggie去左Punisher
SG果個?
好野唔駛再睇
其實邊個做BATWOMAN有咩關係, 都係女人一個, 駛唔駛D I U 到人熄TWITTER
直頭係垃圾啦 下半季坐監啲bus meta死左之後開始勁撚憎Barry
sg 一季好過一季又多靚女
LOT轉型之後變到好痴線 唔講故事性,睇佢地派膠都好睇
Arrow係成個arrowerse 既開始 我覺得要睇
同埋 S1 S2 都好高質!

又話SG CCTVB式多角關係唔好睇 冇人睇
WB吹拍電影又屌 話SG深入民心
睇唔透
又話SG CCTVB式多角關係唔好睇 冇人睇
WB吹拍電影又屌 話SG深入民心
睇唔透

感情線唔好睇 唔代表Kara呢個角色唔受歡迎
我唔排斥電影有sg只要人選同件衫正就得
點解可以靚成咁
好想同佢做愛
都好過2,3季
根據 That Hashtag Show 的報導指出,「布偶」的徵選條件約為 20 多歲的男性,該角色被形容成一位在情感上受過傷害的罪犯,能力是可以將身體扭曲變形,使他的全身易於在狹小的空間下生存。當他正享受著自己的犯罪行為時,閃電團隊將以令人震驚的方式受到他的挑戰,同時他的病態計畫也隨之揭開。

徵選條件也列出他們希望此人可以由真正的柔術家、舞者或是類似的表演者飾演,有辦法以讓人感到非常不安的方式扭曲身體。該角色目前計畫僅在第五季中現身一集。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞