[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
Ching有冇興趣又黎介紹下d新角色
不了
leo 同 ray 咁既質素就夠啦
The Flash will introduce a new LGBT character when the show returns for its fifth season.
又有Lgbt 同sg爭? 但冇講係全新既角色定係已經出現過但未出櫃既角色
最多fans估係Nora
加D hehe 靚仔仲好啦
HEHE都未必靚仔,你睇隔離Curtis
leo 同 ray 咁既質素就夠啦

load左好耐你係想講ray palmer定係打錯想講roy harper
跟住先醒起原來係Earth x個Ray
Earth x 個Ray, ...但佢幾型既, body正, 我都有睇佢另一套qantico , 佢角色又係hehe ....除左ray palmer, 其餘三個都真hehe ....
屌你Curtis真係
CW基佬嚟講Wally都算係幾fkable
cw黑人黎講就係
cw基佬黎講點睇都其他幾個好過佢
According to Express UK, Cicada is described as an everyday blue-collar guy whose family has been torn apart by the emergence of metahumans in Central City. His main goal right now is to eradicate every single metahuman in the city including The Flash.
Cicada唔係metahuman
Wally 個樣cutecute地咁, 好bfable , search 左Curtis個樣, 對佢無幻想 !
arrow trailer嗰個archer會唔會係roy嚟
我估係,之前都話Roy下季變常規角色,不過唔知會點交代Thea條線
借地方問
想搵個地方可以寫下美漫野同講下唔同既漫改美劇等等
但惗唔到可以係邊到寫又有人睇
Child登無望㗎啦,fb啦
btw支持
FB咪仲少人睇
某幾個谷同page都多人討論,少條撚
其實我惗過開youtube channel
但我把聲好難聽又廢時整片
想問arrow第六季 邊到睇 Netflix 無
楓林,小鴨都齊
點做唔緊要 唔好直譯 真係自己睇完自己寫就冇問題
至於地方 除左fb都冇其他真係有人睇
fb talkcomic
隻脾
如果非連登既地方我應該主要講自己對影視作品既惗法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞