[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
但都過份弱化flash啦
臭西真係人見人憎
Oliver 好慘
好想知ARROW個邊到底發生咩事 大個左既william 柒roy 新arrow
話說今次有CW人物DLC
原來Flash上集個反派Gridlock演員係x men個鋼人
降格到去cw做即棄反派
終於忍唔住睇teen titans,變老虎偷game碟係咩玩法
因為仲係teen

仙氣
超人獨立影集傳聞開發中!

DC 經典角色「超人」數十年來在小螢幕、大銀幕推出多個版本,由不同風格的男星們精彩演繹。最近一名小螢幕的「超人」泰勒賀啟林(Tyler Hoechlin)傳聞有望演出自己的獨立影集。

根據 FandomWire 報導指出,由於《正義聯盟》一片票房失利,導致華納兄弟對以超人為主的電影系列喪失信心,如多年前宣布的《超人:鋼鐵英雄2》至今進展緩慢。因此華納兄弟打算轉換目標,把超人一角改到小螢幕來發展。

報導進一步指出,今年度讓泰勒賀啟林飾演的超人現身綠箭宇宙交叉集「異世界」(Elseworlds),主要就是以後門試播集(Backdoor pilot)的性質登場,作為是否能發展成獨立影集的參考指標。若成果不錯的話,便有望由 CW 預訂成季。

如果係真,可以俾arrow休息下
屌你老母 wb真係世界級
Dc個朵真係比佢搞臭曬
點解係比arrow休息下 如果超人拍埋既可以整到隊jl出黎啦 要抖都係搵套賺得最少既個套抖 我諗唔會係arrow先囉 佢=cw既iron man咁濟
咁咪冇老爺囉
摺左black lightning啦
冇人講Caitlin bb嘅
其實最應該接係佢 又唔同係一個宇宙 又無意crossover 又唔係特別好睇同收得 除左政治正確之外諗唔到有咩理由要開套單飛比佢 唔好見人用黑人你又用啦 人地真係影響到主線劇情 唔似bl同arrow個邊冇關連 不過如果開套batman咁gotham套劇點算 佢似變緊batman
Black lightning悶到仆街
Gotham唔關arrowverse事,再講gotham黎緊都最後一季
bl今季都仲講緊green light同tobias... 希望快d落到去crossover..,唔洗幾劇連動…剩係同supergirl/flash連就已經可以帶落arrowverse
用Flash / LOT 玩reboot, close左 Arrow呢個universe開batman, 用返同一班cast
Oliver 轉做bruce wayne
Felicty 轉做Catwman
etc
雖然我唔反對Oliver做bruce
不過Felicty做Catwman就不了

BTW我冇記錯既話WB宣佈拍BVS個陣外國班友好似選過咩人做bruce
Supernatural既Dean係大熱人選
Supernatural既Dean唔係大熱做CA咩?
Dean做bruce既話,咁supernatural點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞