[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (7)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
supergirl條新女好柒
完全唔識做戲
D牙好黃
Flash今集個反派能力好滑稽
今季crossover一定好好睇 但唔知佢會點放batwoman入去

咁多季crossover係得哨牙婆個次唔好睇
上季真係世界級,係輸個尾少少膠
Nora 射9 Barry個下真係笑死
Nora 西9臭西瞼

仲記得barry話ollie剪左個新髮
原來用戒指變身得一集
依家唔知點放返入戒指到
柒roy係未來線出現
即係佢咁多年無見翻oliver
今季咁快入主線
成隊team flash冇能力比人打到變智障
https://www.youtube.com/watch?v=lVwMbu4yR6o
Tiffany smith: and me as hawkgirl
如果Darkseid唔係n52 look我已經買左黎玩
好正常,本身Ralph 只係beat cop,cisco係科學家
都唔諗住佢兩個抽得
至於barry,好似冇見過佢有train martial arts

Btw, 個敵人咩來頭?
我個fb page有講過漫畫起源
有興趣fb search我個名係相簿搵下
Flash個boss咩來頭
Barry咁多季集集都俾對家屌打
唔屌打點講廿幾集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞