[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
真新手留名

其實兩週年活動大約幾時開始?

你預農歷新年咁上下啦
隻game單抽真係唔會中SSR咁

抽左3下又係R
感激曉高巴打!

用速隊過到品了,不過用晒道具先贏到
新手留名

好靜
無開game 玩

抽左3下又係R

所以我用左100石 廿連 雖然冇好野 都叫中SSR既
感激曉高巴打!

我今日都打幾場品dk悟天先
感激曉高巴打!

我都努力緊!打左3場

仲差7場先dk到品,之後仲要打多5場dk力悟天格斯

抽左3下又係R

3下想中
感激曉高巴打!

差三技
終於搞掂兼開晒4邊潛解⋯
唯一一隻可以開100%潛解但係冇乜用既LR???

終於搞掂兼開晒4邊潛解⋯
唯一一隻可以開100%潛解但係冇乜用既LR???

抽左3下又係R

邊個話
btw新手留名

抽左3下又係R

邊個話
btw新手留名

果然姣婆守唔到寡,仲諗住可以留280石去抽2週年,結果尋晚手賤抽哂3下十連

中000,力3達,速3悟,體悟格,力杜
果然姣婆守唔到寡,仲諗住可以留280石去抽2週年,結果尋晚手賤抽哂3下十連

剛剛用好友隻野好勁, 連擊同會心都練到好高 Lv, 想問下潛解要走邊一邊先升到?
其實lr 35號有冇用?
剛剛用好友隻野好勁, 連擊同會心都練到好高 Lv, 想問下潛解要走邊一邊先升到?

你連隻野係咩都唔講邊個幫到你

ooo, 仲諗住唔爆出來

單抽中,開心到癲

你連隻野係咩都唔講邊個幫到你

ooo, 仲諗住唔爆出來

驚講錯代號,補張圖

大單巴果然勁...我2下十連
中力3悟 魔童....你個到求其比我中隻都開心
依家咁升有無問題 ,隻ooo中咗三次,應該食定好似咁升多隻唔doklan

右下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞