[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
新手想問下除左主線,仲有咩活動係要必打
終於中知達

賣撚左去啦,我都賣左

新手想問下除左主線,仲有咩活動係要必打

潛玉
物語關打完有石送(頭一次),打哂佢儲定石等抽野
終於中知達

賣撚左去啦,我都賣左

賣唔落呀大佬 抽左成千石

今日唔爭氣,忍唔住落多100石,最後結果,灰到盡頭😭😭
終於中知達

賣撚左去啦,我都賣左

成千石

100石無所謂啦,體神達都係好野黎

本身已經有,未出pool 出話正,有氣絕,都唔洗出多2隻俾我。
總共用左390石得呢4隻 SSR

本身已經有,未出pool 出話正,有氣絕,都唔洗出多2隻俾我。

本身有就算啦

本身有就算啦

速,力神達dok左好勁
利申 - 未持有
新手想問老界王神覺醒素材可以係邊到打返嚟
新手想問老界王神覺醒素材可以係邊到打返嚟

金色紫膠隨機跌

每日覺醒關、超激戰關有時會執到

打天下一亦會送

呢張都好似幾勁,防守加10000
又有減傷
是否可當力版本既邪念波用?

又有減傷

賣撚左去啦,我都賣左

成千石

賣撚左去啦,我都賣左

成千石

1000石
如果中埋邪波/知潛飯/知潛飯布歐 + 知達
我覺得合理

1000石得一限就.... 羽田BB唔好彩了
請問刷小悟空要打hard 定z hard 呀?

Z la

又有減傷

但依隻唔係得頭一round 先加10000防
如果打超激戰依d 長關
好似無咩用喎

Z la

thx
新手留名,想問而家要刷邊隻先好開始 ??

又有減傷

如果打超激戰依d 長關
好似無咩用喎

每次出場都會加10000防(當然唔係疊加)
招必又減攻 拍埋*加4氣
rose隊都會入佢
利申 無邪波

如果打超激戰依d 長關
好似無咩用喎

每次出場都會加10000防(當然唔係疊加)
招必又減攻 拍埋*加4氣
rose隊都會入佢
利申 無邪波

原來係每次出場都有
我仲以為係得頭一round

打撚死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞