[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
用體神達做隊長,帶轉珠,十技悟空仔打二十幾萬,兩下就死

帶哂4個轉珠道具?驚唔驚唔夠血頂

帶三個轉珠同仙豆,好多時仙豆都唔洗食,全體隊,中超必都係扣一萬左右
得番3場潛解

帶三個轉珠同仙豆,好多時仙豆都唔洗食,全體隊,中超必都係扣一萬左右

得番3場潛解

??

一野可以KO佢[black][/black]

一野可以KO佢[black][/black]

咁鳩屎 打哂3關 先送石
得番3場潛解

??

之前一日5場 而家得番3場

新手一問
呢張立巴係唔係做隊長好勁?
另外呢張SSR悟空又係隊長定隊員卡?
我見立巴交換所有得換,隊長技能仲勁過d新卡
唔知有無伏
[img]https://na.cx/i/6hg1O6Y.jpg[img]
新手一問
唔知有無伏

隊長技一定係限定最好
[img][url]https://na.cx/i/6hg1O6Y.jpg[img][/url]
新手一問
唔知有無伏

隊長技一定係限定最好

但係立巴,攻/防/體力 加60%
神體悟空 得攻/防加 50% (仲要限HP 30%以上)

唔係好明
謝巴打解答
(26 lv 新手)

打完第12關,下一關竟然係第11關,之後先去到13關?
[img]https://na.cx/i/45s37jA.jpg[img][img][url]https://na.cx/i/6hg1O6Y.jpg[img][/url]
新手一問
唔知有無伏

隊長技一定係限定最好

唔係好明
謝巴打解答
(26 lv 新手)

如果你只係比較呢兩張咁一定係立巴好,
但係除非你冇限定,否則最好都係用限定做隊長

隊長技一定係限定最好

唔係好明
謝巴打解答
(26 lv 新手)

如果你只係比較呢兩張咁一定係立巴好,
但係除非你冇限定,否則最好都係用限定做隊長

謝巴打解答
剛剛玩左一星期左右
家陣日日沉迷打

賠石

賠石

但我唔識點report

賠石

但我唔識點report

晒鳩氣
上次復刻已經係咁

賠石

但我唔識點report

晒鳩氣
上次復刻已經係咁

仲諗住可以乞石
刷鬼仔 係咪邪念波10體個關最好?
刷鬼仔 係咪邪念波10體個關最好?

比達超激戰幾時先出
新手加入玩緊中文版
呢度大家係唔係都玩日版?
比達超激戰幾時先出

應該聽日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞