[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

啱啱升好試打大波 3父子可以唔駛升

壞人隊

尾技單食左5隻都fail

尾技單食左5隻都fail

上次我都係咁 最尾個一技勁撚難升
其實隻力菲係咪好難跌,打廿場都無。係咪應該食大波波菲同埋新送果隻技菲
極隊易砌定超隊易砌
極隊易砌定超隊易砌

依家好似多左人玩龍珠
有玩開 既 就上黎吹下水
大家討論下先開心

Yes

其實有冇巴打係街見人玩,咁耐以來我剩係見過一次
極隊易砌定超隊易砌

你邊面齊腳咪邊面易
極隊易砌定超隊易砌

你邊面齊腳咪邊面易

超隊可以放哂合體人落去 超好link

Yes

易過坐巴士雙人位,隔離個巴打就係玩緊龍珠

易過坐巴士雙人位,隔離個巴打就係玩緊龍珠

我上堂見過
龍珠爆裂對戰 line group(歡迎交流)

line group
http://line.me/R/ti/g/49yc4CnNkP

line ID
Hmt1127

有大量重課人士分享抽卡心得和任務研究,歡迎交流,
大量潛能4突滿隊長加好友打任務,助你輕鬆闖關.

我想打贏界藍神 求幫我組一隊
回雨夜巴
你 品隊入去已經夠打 品 綠寶樂 超人 其他技
入隻 綠寶樂 減佢攻 超人減佢防
其實隻力菲係咪好難跌,打廿場都無。係咪應該食大波波菲同埋新送果隻技菲

梗係食大波菲超激隻智菲啦
雖然都好難升技
試過5升1
只能夠講,新手真多限,按步就班啦。

有冇全屬+3氣人?
品頭
入技人(程龍未dok封唔封到技)
ooo(counter attack)

有冇全屬+3氣人?
品頭

體ooo頭,好D(超屬+2)
體ooo好似可以同ooo一齊出?
你冇封技/減攻好似有D難
有盾就落盾
Hi

新手入抗
[img]https://na.cx/i/C903419.jpg[/ig][img]https://na.cx/i/p5L76pt.jpg[/ig][img]https://na.cx/i/o8W06Ya.jpg[/im]

有冇全屬+3氣人?
品頭

有盾就落盾

打rose 先之後用速隊會唔會易啲
我用bbb打好輕鬆 不過dk 左 未dk 我諗差唔多啫
所以去換綠寶 阿樂返黎
要dk潛飯,除左布歐仲有咩打得入?

超屬係唔係打唔到架?

超屬係唔係打唔到架?

貼一貼box問下巴打們,咁樣係唔係打唔到潛飯?

因為想dk隻體潛飯遲d打ooo超激戰

有冇全屬+3氣人?
品頭

有盾就落盾

打rose 先之後用速隊會唔會易啲
我用bbb打好輕鬆 不過dk 左 未dk 我諗差唔多啫

技好D
Stage setup --> 技,速,速,速,速
有1個好似係力

超屬係唔係打唔到架?

貼一貼box問下巴打們,咁樣係唔係打唔到潛飯?

因為想dk隻體潛飯遲d打ooo超激戰

XXX頭,ooo + 布歐隊
xxx , 布歐主力輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞