[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
屎勿痕單抽左5下...全滅

快d到2過年啦,留左100石黎抽,忍得好辛苦
曉高巴,原來我有隻六星龍,係速屬同封必殺技

即係岩用?

依隻好用 我諗你用速隊 加1-2智屬 16號 個啲應該過到
係佢力屬個陣all in應該過到

多謝巴打解答,呢幾日升下rank同lv先

打隻16號返黎用

過唔到我唔負責架
你星期二唔用16號試打先
超激放題就完

留左250 希望到時有300石狂抽

我都留左150石 但都用左石黎打超激戰

我都留左150石 但都用左石黎打超激戰

仲有z hard故事未打,睇下有冇時間清晒佢拎石
玩左兩日儲左50石 抽邊樣好?

等2週年/新春pool

等2週年/新春pool

到時應該又有包底抽
新手入坑留名

好多關要打, 應該打左邊關先?
新手入坑留名

扮新手
新手入坑留名

扮新手

你說什麼, 寶寶不知道
推返上黎
寶寶
依家得幾粒石 好難儲 無野打
好撚悶呀
的確太悶 亦都忍唔住手抽左十連
仲諗住黑悟爆鏡實冇死
已經第三隻了 不過中番SSR叫好開始既..
我要睇開d
仲諗住黑悟爆鏡實冇死
我要睇開d
[img]https://na.cx/i/TJveVVR.jpg[img]

抽晒必中?
仲諗住黑悟爆鏡實冇死
我要睇開d
[img][url]https://na.cx/i/TJveVVR.jpg[img][/url]

抽晒必中?

一早抽晒必中了 冇好野
仲諗住黑悟爆鏡實冇死
我要睇開d

超3
仲諗住黑悟爆鏡實冇死
我要睇開d

超3

再黎多野 收手
D石玩晒 真係等兩週年
新手留名
仲諗住黑悟爆鏡實冇死
我要睇開d

超3

再黎多野 收手
D石玩晒 真係等兩週年

2次SSR
新手留名

真新手留名

其實兩週年活動大約幾時開始?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞