[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
諗緊收唔收個藍比古洛+合體札馬斯既初始號黎玩

如果得呢2隻無隊員又差左少少喎

知唔知幾時再有得抽?
新手好開心抽到邪念波!

除左超比古洛,有第2隻盾了

好野黎

好開心

不過唔夠cost放晒想落既隊員

暫時都係xxx掂人booo 主線23-1升rank
新手好開心抽到邪念波!

除左超比古洛,有第2隻盾了

好野黎

好開心

不過唔夠cost放晒想落既隊員

暫時都係xxx掂人booo 主線23-1升rank

21-1先岩

知唔知幾時再有得抽?

2周年活動實有 睇佢分幾多個pool cap水
睇定啲先 有必要可以拜老佛巴做契爺

知唔知幾時再有得抽?

拜佢係咪有ac 送

知唔知幾時再有得抽?

拜佢係咪有ac 送

我拜左 的確有

拜佢係咪有ac 送

我拜左 的確有

昇龍有冇落pool呀你 wing巴
快撚啲出新野啦
悶過閪
快撚啲出新野啦
悶過閪

同意

拜佢係咪有ac 送

我拜左 的確有

昇龍有冇落pool呀你 wing巴

邊敢 我怕左了
已dok界悟

威力如何?

5技....一般
打多回合制是先試到威力
已dok界悟

威力如何?

5技....一般
打多回合制是先試到威力

速超3在偷偷地哭
新果個超激戰,boss x boss
有排打

https://youtu.be/icBMotaaHY8
幾時出
大放送

威力如何?

5技....一般
打多回合制是先試到威力

速超3在偷偷地哭

打力3達
新手最近先鐘意龍珠
求新開ac
石已拎

想問下最底兩個係乜黎,一大堆日文唔識睇,希望有巴打不厭其煩幫我解答一下,感激感激

想問下最底兩個係乜黎,一大堆日文唔識睇,希望有巴打不厭其煩幫我解答一下,感激感激

潛解 ----> UR專用
Reverse --> dok左ge UR落番舊版本UR

終於可以dok xxx
係咪dok左先,直到有第2 3 4隻先reverse?行邊條路?
另外booo有兩隻,又行邊條?
Xxx之後,邊隻易打?
唔該
終於可以dok xxx
係咪dok左先,直到有第2 3 4隻先reverse?行邊條路?
另外booo有兩隻,又行邊條?
Xxx之後,邊隻易打?
唔該

Dk 左先
行邊條 唔識答
唔知你有乜卡 好難答 zhard通常唔難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞