[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

拿 好老實 每次有野抽都實會見到我出現
我係唔係咁黑仔呢 大家真係有眼睇

Wing巴

生抽巴 你出現了
我好灰
其實我想要邪念波多個前菜
不過10連炒左
入左場打 無咩特別
幾大力
知~技~力~知
招大技本身好型 點解game 入面有啲柒
果斷留石
果斷留石

其實比達有超絕特大 真係想要
一直都想放佢入隊
前菜超激好易
用rose隊, 道具淨係用左阿婆封過一次超必
多d 用金菲檔,可以激減傷(扣十幾)
知(一條血)>技(三條血)>力(四條血)>知(五條血)
果斷留石

一直都想放佢入隊

唔好再講啦
入面我隻隻都冇 隻隻都想要

拿 好老實 每次有野抽都實會見到我出現
我係唔係咁黑仔呢 大家真係有眼睇

Wing巴

生抽巴 你出現了
我好灰

等兩週年all in佢啦
前菜超激好易
用rose隊, 道具淨係用左阿婆封過一次超必
多d 用金菲檔,可以激減傷(扣十幾)
知(一條血)>技(三條血)>力(四條血)>知(五條血)

想問佢有冇方法會令知神達技能無效化,係咩黎?三個日文字,冇乜印象
兩抽係就係知達不過

我想要呢隻
講真 我都幾灰...
唔係有咁多位巴打吹下水陪我
我都真係會好冇癮

停抽/ 課一排先啦...

我都好灰, BOTH PAD同龍珠....
呢個pool 唔中 唔緊要啦 wing 巴
隊員黎 可取代
留石 2週年
新註冊留名
玩左唔夠90日
已經課左2500
果斷留石

一直都想放佢入隊

唔好再講啦
入面我隻隻都冇 隻隻都想要

你真係好黑...

Wing巴

生抽巴 你出現了
我好灰

等兩週年all in佢啦

得番5石
又要打過儲石啦 唔敢再課了
講真 我都幾灰...
唔係有咁多位巴打吹下水陪我
我都真係會好冇癮

停抽/ 課一排先啦...

我都好灰, BOTH PAD同龍珠....

決定停抽到兩週年
新註冊留名
玩左唔夠90日
已經課左2500

課給我,包你滿足
德巴 我就係隊員都唔夠 唔係限都冇所謂
老佛巴 你比左個帳號我之後 用左300石左右
就係多左隻力超3 拜高安 同魔童
痴x線
痴x線

300石,正常的,以我冇人地咁高運,我都係避開,尼d黃金一小時抽。
痴x線

我決定一路清關等兩週年,想睇下會有幾多石俾無課抽
痴x線

穩陣其實等到必中pool先出手
痴x線

300石,正常的,以我冇人地咁高運,我都係避開,尼d黃金一小時抽。

之前用新acct 0秒0友10抽就次次都有垃圾SSR,但我已一手垃圾支達
我想知真係有黃金一小時?

都市傳說

信有咪有羅,唔信咪沒羅。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞