[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
得3技

感激巴打!加左[/quote]

加左 陣間轉bbb比你
得3技

感激巴打!加左[/quote]

accepted
留名
日版龍珠爆裂對戰 line group(歡迎交流)

line group
http://line.me/R/ti/g/49yc4CnNkP

line ID
Hmt1127

有大量重課人士分享抽卡心得和任務研究,歡迎交流,
大量潛能4突滿隊長加好友打任務,助你輕鬆闖關
係咪曬命gp?
好野,射晒落海都唔中rose game 已del
想問 點解大家用同系列合落去升技 要升爆先
同埋抽到一樣既限係咪可以直接合埋升技

睇下咩卡囉
如果係勁卡(e.g 新限隊長)就留黎潛解啦
升技都係靠老界算
得3技

感激巴打!加左

加左 陣間轉bbb比你[/quote]

謝巴打!
得3技

感激巴打!加左

加左 陣間轉bbb比你

謝巴打![/quote]

剛剛加左我既巴打,我打完啦,有需要可以del返小弟

黎緊要研究下點打品

感激巴打!加左

加左 陣間轉bbb比你

謝巴打!

黎緊要研究下點打品[/quote]

唔del 啦 慢慢用

睇下咩卡囉
升技都係靠老界算

咁點解要升爆再合 Thanks

睇下咩卡囉
升技都係靠老界算

咁點解要升爆再合 Thanks

因為潛解右下個條路要滿lv先行到

感激巴打!加左

加左 陣間轉bbb比你

謝巴打!

黎緊要研究下點打品[/quote]

品應該點打好?岩岩試左一鋪去到最後,係技,力,力咁樣loop

應該用速隊打?

加左 陣間轉bbb比你

謝巴打!

黎緊要研究下點打品

品應該點打好?岩岩試左一鋪去到最後,係技,力,力咁樣loop

應該用速隊打?[/quote]

速隊ok

謝巴打!

黎緊要研究下點打品

應該用速隊打?

速隊ok[/quote]
佢random出架

應該用速隊打?[/quote]

速隊得ooo, gt超3同gt杜拉...即係唔洗打住...

應該用速隊打?

速隊得ooo, gt超3同gt杜拉...即係唔洗打住...[/quote]

有無封技 同入啲智屬 or 魔童有機打到

應該用速隊打?

速隊ok

速隊得ooo, gt超3同gt杜拉...即係唔洗打住...[/quote]

有無封技 同入啲智屬 or 魔童有機打到[/quote]

有封技...知屬R升上去個隻,同埋有隻知斯同知金菲

應該用速隊打?

速隊ok

有無封技 同入啲智屬 or 魔童有機打到[/quote]

有封技...知屬R升上去個隻,同埋有隻知斯同知金菲[/quote]

唔一定用ssr卡 天下一魔童呢

速隊ok

有無封技 同入啲智屬 or 魔童有機打到

有封技...知屬R升上去個隻,同埋有隻知斯同知金菲[/quote]

唔一定用ssr卡 天下一魔童呢[/quote]

玩左一個星期左右,未打過天下一呀
曉高巴,原來我有隻六星龍,係速屬同封必殺技

即係岩用?

即係岩用?

岩用

即係岩用?

依隻好用 我諗你用速隊 加1-2智屬 16號 個啲應該過到
係佢力屬個陣all in應該過到

即係岩用?

依隻好用 我諗你用速隊 加1-2智屬 16號 個啲應該過到
係佢力屬個陣all in應該過到

多謝巴打解答,呢幾日升下rank同lv先

打隻16號返黎用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞