[IOS/An]龍珠Z爆列對戰(6) 新手祝大家齊齊中新限

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

有人話前菜招必同dio好似
https://youtu.be/kIaqZh_gGz4

從未試過中一隻新限咁嬲,屌

大單巴又刺激我

全post巴打都期待wing巴第一隻自抽既限角出現

有人話前菜招必同dio好似
https://youtu.be/kIaqZh_gGz4

從未試過中一隻新限咁嬲,屌

大單巴又刺激我

wing巴今次咩戰績
中左bobo!!!!!

Btw隻力破壞神有咩用?
中左bobo!!!!!

力破壞神都ok既,發動到passive都幾大力
中左bobo!!!!!

屌,個撚個都中寶,得我唔撚中,仆街
總係覺得今次超激7達係出黎陰9晒你班撚樣d石
等2週年就瘋狂出必中pool 老界pool 再配合減價黎引你貨

所以我一粒石都無射比佢
等2週年就瘋狂出必中pool 老界pool 再配合減價黎引你貨

所以我一粒石都無射比佢

老界pool

所以我一粒石都無射比佢

老界pool

已經準備好比邊個了
請問如果想有效率咁打復活f 金菲章
係咪打第十關究極進化之激突
同見積哥就打佢
請問如果想有效率咁打復活f 金菲章
係咪打第十關究極進化之激突
同見積哥就打佢

召喚 白仔王

所以我一粒石都無射比佢

我覺得幾好用呀
點解講到好廢咁
有無國際版群組?
求國際版朋友

大單巴又刺激我

wing巴今次咩戰績

好似 120石 5SR 零SSR

新手想問下係咪應該組住技隊玩住先?

超隊

超隊

我會揀超隊

超隊

我會揀超隊

咁超隊隊員要點組?
唔係要後期先玩得到?
組哂你最勁啲卡落去就得

超隊

我會揀超隊

咁超隊隊員要點組?
唔係要後期先玩得到?

bbb + 品 + 親子悟空 + 技比古洛 + 新手飯 + 邪波(用黎盾 食唔到超都有用)

超隊

我會揀超隊

咁超隊隊員要點組?
唔係要後期先玩得到?

bbb + 品 + 親子悟空 + 技比古洛 + 新手飯 + 邪波(用黎盾 食唔到超都有用)

唔夠cost 用bbb 都已經夠反擊大把關 (指故事)

所以我一粒石都無射比佢

我覺得幾好用呀
點解講到好廢咁

唉 pool入面既神達 / 知限我都冇
結果對上400石 0 ssr
重傷要捱到兩周年

所以我一粒石都無射比佢

我覺得幾好用呀
點解講到好廢咁

唉 pool入面既神達 / 知限我都冇
結果對上400石 0 ssr
重傷要捱到兩周年

互相勉勵

超隊

我會揀超隊

咁超隊隊員要點組?
唔係要後期先玩得到?

放3隻已經爆晒位
其實靠過關果d經多唔多

放3隻已經爆晒位
其實靠過關果d經多唔多

只能說愈後既關愈多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞