想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做?

285 回覆
134 Like 22 Dislike
姐係Tony蜘蛛俠佢哋除唔到個手套係咪都係dr strange預計之內?係邁向成功嘅一部份?
大家唔好忘記
dr strange係睇唔到自己死後嘅未來
佢師父ancient one已經講咗
MCU之前死嘅角色
除odin以外,全部都有屍體
火化後,亦會變成橙紅色光點
今次呢一半人口,係石化變灰
可能有隱藏嘅原因

dr strange嘅經歷,已經交代咗
MCU係承認人類有靈魂
可以脫離身體,靈魂互相打交

咁多人一齊死
意味住MCU會交代呢啲人去咗邊
Death係創世時期嘅entities
GotG2,星爵曾經見過Eternity
證明係MCU一樣有創世entities
化灰還化灰、死還死,係兩回事黎千祈唔好撈亂
無限力量同幻想會嚇你一跳
明明好淺白嘅野要諗到咁複雜
咁佢點睇到贏左嘅未來?
依家好似未贏喎

啲畫面出曬黎
所以,佢睇到,即係未死
無減我對GOTG既愛

但係Gamora已死...
亞當應該會留返係GotG3
話晒女王只係想打贏星爵
佢對打敗滅霸應該無乜興趣

cap marvel就
到而家mcu都仲未有佢個人影集
應該唔可能突然出現
Gamora係唯一有屍體
應該真係死咗
真係好sad...好鐘意佢地一班人,黎緊少左Gamora個心變得好空虛
GotG嚟講
我對星爵係唔係真係失去能力抱有懷疑
始終係遺傳學嚟講,佢依然有一半係celestial,如果佢撻返著啲戰力,應該可以同滅霸(六粒石)打和
加上佢見過eternity,有機會eternity就係佢個celestial嘅祖先 (佢老豆話唔知自己身世,但從創造力推斷,可能係創世神嘅後人)
其實可以好似蟻俠咁,照拍片
但個timeline就講返infinty war之前嘅事
Loki
佢之前都trick過佢大佬
cheat death對佢嚟講無難度
唔知點解,我硬係覺得cap marvel
會好似神盾局同peggy咁變咗劇集
原來cap marvel電影排咗出年三月
但一集真係講得晒
會唔會又好似dr strange咁
啲劇情趕到屎淋尿瀨
一杯水
入面無論點旋轉,容量都一樣
但你倒咗啲出去,容量就會減少
納米甲不斷畀Thanos打殘,拆解,咪愈用愈少
得strange識咁用粒stone
仲有一個可能性
就係當時Thanos已經得到tesseract
iron man嘅能源技術,係源自tesseract
聽故唔好駁故
用屎眼睇戲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞