想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做?

285 回覆
134 Like 22 Dislike
佢夠有講靈魂最強大啦,你有無睇架
所以咪唔合理囉,得個吹,又唔用
原來唔用就係唔合理架喇
人地一早講左話睇左其他未來係唔work
就唔work架啦,咁都仲要show出黎
現實寶石唔強九咩,改變所有法則
要吹到佢改變時間法則easy到
仲要有力量寶石加強

明明人地就講左,就一味話唔合理,洗唔洗佢個個做法的未來都show晒先滿意?
我係話你講到靈魂寶石係最強大又唔用?
之前用現實寶石秒變人做一舊舊,之後又唔用係到打交磨時間?
睇未來睇到千四萬個,有一個機會贏就算?唔睇多幾個?不過可能體力不支所以無睇落去。

個boss犧牲至愛換粒石,可以睇得出佢個決心有幾大,點會頌同你慢慢玩
點解除佢手套都搞咁耐
點解dr strange咁撚廢
唔理個問題就係冇問題。知你係咩人啦
Thanos下下渣實拳頭 啪手指 用寶石力量秒Avenger
兩個鍾所有戰鬥場面都係幾秒完事
你會唔會入場睇?
睇完過千萬個咁你唔睇夠過億?
睇完過億個咁你唔睇夠過十億?
睇完過十億你唔睇夠過百億?

講到好似睇多幾個就一定有,正常人睇到咁多個後都簡個個成功啦仲浪費咁多時間
會, 追開
最後全部bbq大團圓結局咪算囉
正常人緊係搵多幾個贏既方法啦,死一半人喎大佬
戇鳩睇左幾千億個
禁難得先搵到一個贏到
就叫人睇多幾千億個
唔岩叫thones等等,比多三五七年博士
睇到可以一秒收佢皮既方法先打囉
嘩講到好似搵左十個八個就算
成千萬個佢都應該知thanos就到
如果仲搵會影響依個唯一成功會點
定係要搵到你滿意個個先滿足?
過千萬唔得要過億
過億唔得要過十億
過十億唔得要過百億

起碼都要搵到十個成功做後備plan為止
幾千億???
DS升左仙
上集雷神已經出咗海拉
將AVG3排係雷神3後面
係有原因

無人可以殺死滅霸
若果佢嘅設定跟漫畫的話
佢係受到死亡女神詛咒
永生不死
除非佢自己放棄啲石
攰架,英雄唔撚洗抖咩而家
其實靈魂石有咩能力
電影好似冇show 過
有無入場睇
無咗Dr. Strange
要靠雷神,又或者坐飛船去傳送洞口
即係好似雷神上次穿過屎眼洞返Asgard咁
不過,Ironman唔除套甲嘅話
靠佢心口啲能源應該都飛到返地球

btw,化灰嗰一半人口未必真係死咗
可能只係去咗第二個世界
滅霸、死亡、死侍、諸神黃昏
全部都有關係,成個Asgard無咗
成船人死剩雷神一個
件事唔會咁簡單
睇故又要駁故
IM 返唔到...
星球同星球之間係以光年計
套甲無咁快
Star Lord架飛船仲係度
返地球完全無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞