想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做?

285 回覆
134 Like 22 Dislike
希望Aunt May下集出場

好撚on9 d人成撚日問點解唔用傳送門切手/時間石loop到嬴 重睇啦on9 一開波個飛天冬甩黎地球個陣ds想用時間石倒流番未黎之前都唔得啦 仲點對thanos用呢招呀 就係佢知對呢班人時間石係用唔到先唔再用 唔通仲打開粒石比人搶埋屌 同埋thanos有空間石 開乜撚野傳送門切手姐屌
可能thanos會為左佢放棄對手套
其實Tony咁睇住Peter仔因為係佢私生子,May係阿媽唔係阿姨

等死
屌下女 食下煙
以為Thanos一野插穿iron man會死,點知原來咩事都冇 最後痛都唔痛下係到懶野扮傷心
屌咪講左宜家先係開始囉,下集都未做我點答你呀
咁講既話Thanos有冇得用time stone黎睇下邊個未來係成功,之後又做番d野通向個個未來的條件咁得唔得?
我意思係,好多人話ds睇左唯一一個可能贏既結局,所以宜家就係向緊果個方向行

我就係問,thanos已經殺死左一半人,咁係咪仲行緊去成功?
屌,佢話係就係啦我點答你呀
DS成功 = 最後打贏
Thanos成功 = 達成當初心願
而家個問題係,Thanos心願係乜嘢?
真係滅一半人嘅話,佢已經做到
DS未算成功,因為仲未打贏

一半人死亡,可以有好多解法
我個人傾向相信
呢一半人口只係去咗死亡世界
即係Thanos係將人口平均分配係兩個世界
但當然,都係嗰句MCU未公開嘅劇情
全部都只係鳩估

仲有,我係成個幾禮拜前入戲院睇
唔似得其他人可以日日DL落嚟翻睇又翻睇
部份劇情記得唔清楚,或有唔正確嘅地方
我係歡迎你話返俾我知
但唔係用人身攻擊嘅方法
我無考過會考,無乜撚嘢理解試
我當年只係讀到中三
但我自問我中英文文筆,流暢過你哋好多人
Strange 呢個成功既方法係計算埋Thanos拎完time stone都有得睇未來黎行佢條成功之路?
殺左一半人之後隻手套好似爛爛地,似乎短時間用唔到寶石d能力
如果照佢地心意拍AVG4 咁樣套戲就變左垃圾 爛尾啦
唔知點解啲人 見到手套濃左就以為用唔到石
明明下一秒已經用空間石傳走左
或者有d功能用唔到? 爛左一定有d野
1. 保住TONY
2. THANOS 集齊無限寶石
3. 彈指消滅宇宙一半人口
this is the only way 跟住就係 end game

今次消滅左宇宙一半人口 有咩所謂?
點解覺得保住宇宙一半人口冇被消滅先叫成功?
係因為以往好多電影都話你知 英雄制止左滅世陰謀 先叫做成功
咁TONY佢地除到手套或THOR 斬佢頭咪完囉
但係咁樣結局就太無聊 洗鬼鋪10年咩
其實雷神3都講左 THOR冇辦法阻止諸神黃昏
但用另一角度引發諸神黃昏 打敗HELA 今次都係一樣
其實我覺得Dr strange 睇到未來都唔會點係avg 4 既逆轉重點
有六粒石既thanos 你估佢唸唔到咩,到時佢發覺用d石點逆轉都得
就算真係有關avg4 都唔會係好結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞