想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做?

285 回覆
134 Like 22 Dislike
要保守秘密,可以自殺
要人哋殺你,得兩種原因
1. 自殺唔到,或控制唔到自己
2. 殺你嘅人可以因此而得益

唔好focus係佢笑柒Thanos
focus返係點解要叫星爵殺佢
想問點解tony咁都唔死?以為佢死緊
同埋存在一個問題
就係靈魂石係存放係邊
係Vormir,定其實係Gamora體內
當時嘅情況
係懸崖邊有兩個同樣重視Gamora嘅男人
兩個可能性都講得通
如果soul stone本身就係Gamora呢?
Vormir只係用嚟extract嘅場所
我嘅理解係
“係vormir將gamora殺死”
殺死唔一定要推落崖
咁佢未睇完千四萬個方法 發現係得一種有得贏
咁如果而家就係行緊贏嘅時間線 咁重有咩要駁
不如簡單d講: 如果你玩新game刷首抽,刷左1400萬次有一次有中好嘢,你仲會唔會繼續刷落去
Red Skull本身對無限石咁大興趣
如果粒石真係藏係Vormir
佢會唔搵方法入手咩?
唔明點解dr strange 唔用時間石 回帶除佢手套個到
定佢用唔到
Hail Hydra
佢咁多手下,點會冇人
就係屈哂機冇野做

所以用Time stone 回到開波之前二刷

睇下今次會唔會快d 集齊
信徒自然會嚟搵佢
Hydra無處不在
HAIL HYDRA
HAIL HYDRA
HAIL HYDRA
見到有條友話咩睇多啲未來可能會搵到其他方法贏 我真係笑撚咗 係呀係呀 thanos佢黎泰坦星之前 會去屌一屌女 再打個靚飛機 跟住飲多杯紅酒先過黎架 俾你有大把時間準備 大佬呀 用下個腦諗下啦 thanos佢有空間寶石 要過黎泰坦星10秒都唔洗啦 鬼有時間俾你睇多幾個咩 仲有咩變佢做bb仔 你都戇撚鳩既 照你咁講 不如一開波就用現實寶石屈你地機 再用力量寶石消滅im佢地啦 咁套戲半個鐘內搞掂 你開心未?好心你就咪咁多嗲啦 係到駁故
可能聽dr strange講贏波方法

得編劇同班crew知道AVG4係點
根本係度傾嘅人都係9估㗎啦
你唔撚鍾意嘅,你自己可以有你個版本
你覺得有反駁位即管提出
叫人重睇,你先最撚on9
拍av
無人執撚住
只係我見到個情況係
有兩個同時都重視Gamora嘅人係崖邊
所以個challenge係睇邊一個夠狠心
就邊個可得到
唔好成日覺得一定只有滅霸
先有資格得到粒石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞