想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做?

285 回覆
134 Like 22 Dislike
傷到塊面嗰嘢真係好勉強㗎咋
根本佢手上有石已經打佢唔到
佢肯同你打咪用power stone囉
唔肯嘅,不停用space stone
reality stone都夠玩死iron man
其實呢D人唔應該睇戲啦
呢個post好中二病 睇到好尷尬
不過聽講話gamora個靈魂入左soul stone度,所以最尾走出黎同紫薯爹左兩句,等下集復活
其實d編劇諗ds睇1400萬個可能性有1個成功呢個情節真係玩撚哂
無論今集結局係點都可以話係ds睇到通向成功既唯一辦法
唯一覺得on9係d編劇好似知time loop太屈就唔用得
星雲一定有交通工具
唔係星雲點樣去泰坦星?
條女本身係泰坦星架嘛,走甩左之後偷左架飛機撞Thanos丫嘛,唔係咩?
睇多次啦!
佢被Thanos 困左喺外太空Thanos嘅太空船度。
咁佢點知Thanos 係泰坦星架
呢個我都諗緊
我一直以為泰坦星係Thanos個基地黎,所以烏木喉隻船自動導航返泰坦星,GOTG班人都係去泰坦星搵Gamora,Gamora係泰坦星即係星雲都係啦
咁我記得Thanos 隻太空船又停左喺泰坦星出面
應該係咁
呢個post 咁撚多on9以為自己ff 嘅野係真
隻手套有能力死一半人,會唔會有能力復活返?
有齊六粒石想做咩都得
個米水比 一路話自己係理論 推理
明明就係到尻UP
毫無道理地尻吹當秘笈
依加係唔係話你個理論有錯
你由頭到尾都無理論
一直都係尻UP緊 你醒下啦好無呀
Block 7左佢啦
岩岩BLOCK左
點解佢可以覺得自己好醒
好有道理..
我都好想信佢既(理論)
但係作為一個有思考既人
真係信唔落...
諷刺既係
佢就係自命有思考既人

所以忽略哂表面既野
沉醉係自己幻想世界

你當入精神病院參觀會舒服好多
你當入精神病院參觀會舒服好多<
近排真係有FD入左

佢知自己有事 但控制唔到...

呢到呢個明明有事
明明有事話自己無事先係最恐怖
我重申一次
我無否定過vormir收藏靈魂石嘅可能
我甚至有講過可能係death操控緊
但係我自己challenge呢個講法
因為咁樣會令唔止一個人有機會得到

上面有三條友
不斷以批鬥方式人身攻擊
我已經block晒
我從來無否定你哋相信嘅嘢
但我提出嘅plot同theory
你哋唔同意都算
玩咩人身攻擊
我只係叫你哋open mind一啲
嘗試接受下其他人嘅睇法
無叫你認同,你一樣可以提出
你自己嗰套睇法
睇夕陽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞