想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做?

285 回覆
134 Like 22 Dislike
因為gamora唔想比thanos知靈魂寶石收左係邊
唯一方法唔好令呢個秘密比thanos知 就係gamora死
由自己最愛既人郁手係最好
個一幕都表達得好清楚啦 唔洗深究
緊係諗下去邊到慶功好過啦,dr. Strange都睇哂成個劇本出哂cheat知道點贏
追曬成個post係為左睇個米水比 啲on9幻想
其實根本唔洗駁 你駁親乜野fans一句dr strange知道成功條路要咁行就搞掂
個米水比真係痴撚線
我嘅睇法係 我嘅睇法係 我嘅睇法係
頂你個肺無人想知你有咩theories 咁把炮阿
好心你見自己ff完一大輪之後無人理你你就摺埋啦 見唔見到個po標題係咩阿?
係都要繼續達自己d唔合理既觀點出黎 大佬成個po有一半都係你離題既鳩up 又唔做足資料搜集
巴打們已經都算細細力屌你 你就即刻起撚哂鋼又話人地排外同搞批鬥 屌番人唔追po 之後又講到自己好有大義咁要open我地個mind 惡撚過共產黨
你以為自己邊位阿?係人地個po發癲 咁想宣揚你嘅睇法係咩你咪自己開個po囉 不過我都幾肯定你會俾人屌過分解讀
利申:追哂成個po 平時好小屌人 但係見到呢d自以爲好醒既煩膠就忍唔住 阻撚住哂討論
呢個位根本玩哂
我冇追開average
但睇完今集
覺得最雷係個船長(樹人班fd)
條女話比人捉左就即刻殺左佢
佢又係到猶豫唔殺
另外去左個星球打交好辛苦整暈左隻Boss
又走去扑尻醒人
如果唔係呢條撚樣係到雷
其實手套就已經除到
結局就已經贏左

個ds又話睇到d結局
點解佢睇唔到個雷友扑醒個boss
最雷?
Ds話岩就岩啦唔好駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞