想問thanos打完im佢地之後佢地有咩做?

285 回覆
134 Like 22 Dislike
Thanos係個星球到同iron man, dr. Strange佢地打完之後即刻瞬移左去wakanta,咁佢地就係到on99咁等變灰?
抖陣 吹下水
Thanos落地球打都唔洗幾分鐘
宇宙果d人比人打到彈到勁遠
行返埋一齊都差唔多
梗係集體批鬥Star Lord喇
梗係集體批鬥Star Lord喇

化左灰都認得佢
仲有樣野係,啱啱先睇完唔知有冇人提過,就係Dr. Strange點解唔直頭係Thanos背後開個窿,之後一野插落去咪搞撚掂? 駛乜仲咁撚麻煩整啲鞭出嚟?

無睇佢套戲唔肯定佢識唔識,就係佢識唔識Thanos臨尾個招時光倒流? 如果識點解唔一早用 次次打撚完Thanos / 佢條𡃁佛地魔一走場就用呢招咪玩撚晒?
呢幕又係on9 有槍唔射走去用槍柄打鳩醒佢
冇睇想問Dr. Strange個招瞬間轉移係咪有距離限制?
GOTG3會唔會因為今集仆直
其實你有無睇
drs咪話睇左好多個未來,得一個成功
宜家做緊的野都係通向個個未來的條件
即做其他野都係輸
食野啦 訓覺啦同埋打波波囉
繼續番工
用角色個角度睇就合理,用返觀眾角度咪覺得唔合理,殺左佢,斬佢隻手或者變佢做bb仔都贏唔到???
其實佢睇到有一個機會就停左,睇多幾億個未來可能多啲機率多啲方法贏
應該幫緊俾人插穿肚嘅tony急救先,佢普通人類肉身嚟
唔鳩坐吹水有咩做
又冇地球直播
編劇角度 ,編劇要兜大把方法啦
得Thor 斧頭可以斬傷thanos
Ironman都只係打傷佢一血炸
你係唔係以為阿wong可以斬傷隻垃圾Black order就代表可以斬傷佢?

變佢做bb仔?佢個時夠有成四粒無寶石,四粒力量會頂你一粒唔到?
我都搵到依d方法幫佢兜啦,編劇角度要兜幾難呀?
四粒力量???我諗我要刷多次
四粒寶石的力量
原來寶石係鬥多,唔洗睇粒石既能力
講能力靈魂寶石最強
現實寶石改變法則,可以對付你時間
仲有力量寶石可以增強其他寶石能力
要兜大把方法
係你到味覺得有問題,一地對白都寫左奇異博士知其他做法失敗,但你用編劇角度
照你咁講呀有時間寶石一粒,其他咩石都無撚用啦
DS自己之前就係用無限loop去ko
所以我都唔係好明點解佢唔用呢招去阻止starlord
又或者loop到拎到手套為止,反正thanos冇時間石,冇得同佢咁玩
喱個係千4萬入面失敗嘅諗法
Reality stone 已經破到呢招
係佢一開始吹到粒時間石咁屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞