[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
打唔掂 Apocalypse或者Thanos咪打其他

現在World Boss 新手已經好易打
因為加左Raid level
Raid level 高都加好多攻擊力
升Raid level 靠每日打
點升Raid level就睇下個post第一頁WBU excel

仲有卡片同iso8 都會大幅提升實力

而本身Thanos 同 Apocalypse 需要1線角先輕鬆打 其他角色會有啲吃力
如果唔識打 可以上Youtube search
worldboss 你最少可以1日3場
shuri
sharon
Loki
其實Luna 同2099都唔難
正常都1日5場World Boss

影域最少5層
都係個句
無反派 打唔到上去
Dr Octopus 同Ultron都易練
新制服都係主打pvp
感覺上增傷無咁好

Sw 必要ITGB 不過我仲會比mind damage佢
nova 有ITGB 自動會勁少少
不過用嚟打pvp 就唔洗點理增傷
升緊呢幾隻 資源好少
World boss都唔係幾打到住
卡片未搞 裝備技能未升
同埋特殊裝備應該刷咩?
之前睇左篇文但係搵唔返
Many thankssss
https://imgur.com/a/EMBdb
貼多一次之前巴打比既,依個網有點出技同用咩特裝好
未必隻隻有齊,但最勁最需要練個批都有
想問下Luna打咩關最有用?Timeline嘅表現又如何?
咁thanos nova應該裝咩好
無敵?回血?定都係增傷比較好
Btw, pvp我手動玩幾場就算
留名
終於開到Dormamu
好撚開心
但要用好多資源升
終於過到Lengendary Battle Thanos
同你一樣 卡左係到阿屌
我仲喺前面啲X-men升階卡緊
係咪只可以每日打佢嗰10個genes
生體就係

果d好似無限打
慢慢升
有四五六星券都可以用既
個陣我用高6黎升cyclops 同storm,快好多
用啲課月卡儲落既晶,好爽
2800鑽 神話制服劵抵唔抵買?
黑豹洛基p卡都未拎
希望中
Apo 除咗第一吓,跟住招5技都無回血效果...
雷神p卡呢?
未見過會就咁賣呢張券
不過我有兩張係手未用
冇買雷神3制服 買左iw個件
舊個套出個陣已經覺得好正,雖然唔係好勁好勁,但勝在有p卡送
點知呢套normal level已經勁過上一套mythic
以前好憎雷神個把長髮個死人樣,宜家變左就已經愛上
我隻IW Thor可以上LV 62
P卡即係咩?
Premium card
勁過普通卡,有3個fixed stat
只有legendary battle同埋用水晶黎抽先拎到
最近幾次event 都係送神話街服卷 所以老手都一大堆

如果本身未買黑豹制服 又冇晶就買嚟都無用
如果本身有黑豹制服 又等緊用張卡
都幾好

當然你計返張P卡改你幾多stat?
如果本身卡片已經夠用
2800晶 我會投資落其他制服
如果啲卡好差 有左黑豹P卡會大逆轉
就值得投資

PS 2800個張唔係高階所以要升到傳說先用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞