[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
夠力既話一隻都夠打
都關少少版權,但係關兩間公司合作問題,好似係m記想問fox交角角色,但fox唔肯,跟住交惡

所以早幾年漫畫大推異人族(失敗),又整死d變種人重要角色,好似wolverine, 鐳射眼,f4又停埋刊

而家傾掂數就推番晒wolverine, jean, f4呢d復活晒
講起異人族就嬲 黑蝠王呢D係漫畫算係勁既角係GAME入面冇一線

美杜莎明明有套制服 D人話等左差唔多成年都冇出

特殊關果幾個除左水晶實用少少其他真係冇乜用

上次X-MEN VS 異人族 個活動 異人族一套制服 一隻新角都冇

OK 咩都唔出唔緊要 起碼好似奧創咁改下技 實用少少都好呀
想問wb qs點先開到終極?
未有?
[quote]棄驚送 ACC一個

9抽 有意就填form 其實我都唔知過唔過到俾人
id: kaspeine,啱啱申咗
棄驚送 ACC一個

9抽 有意就填form 其實我都唔知過唔過到俾人 [/quote]
今集套戲無昊天極星既
依個前幾頁好似有巴打話又係版權問題
想請教下如果反物質人同埋新星要揀一隻黎升嘅話,邊隻會好啲?
Nova
唔係話冇需要有兩個差唔多能力既角色咩
導演用四隻Black Order已經夠講故事,即係無需要佢既存在
Nova
最低工資巴打已抽 希望中到
深夜爆肝沖影域
有T3之後bios同資源嚴重地缺
我都要衝
隻Apocalypse仲未升到55lv升六星
巴打申請左 請批
100 秒搞唔掂 sosad, 可能用石過
解lvl10 之後好似都係冇乜特別?

冇特別reward 真係唔想打,打7/8/9 算
快銀無問顯
一招五技都打2-3行
加左
想入Mystery Box嘅巴打麻煩你地係到講聲 呢幾日多左好多人申請 無奈位置有限所以我優先加左留名嘅巴打先
id: AgentKhw
巴打我都申請咗
求加
id:kasperine,已申
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞