[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唔急架呢啲野
我張loki p卡合左超過六次,一次靚少少既屬都冇
雷神拎個張就合都冇合過,爛屬照裝
諗緊好唔好又試下埋個張先
洗卡片係無止境
我仲係用緊起手卡
雷神黑豹果啲有排都未洗到岩用
雷神個陣為左忽防就照裝左
宜家儲緊六星卡,想一次過可以洗到五次以上
原來大家都係咁
上次Loki P一野洗5次都係垃圾
好難洗架真係
之前我洗雷神果張洗左成個個兩個月先砌得落去用
好難先儲到6星肥料去洗
都係靠每星期shadowland打卡番黎
我張洛基已經洗左過10次都係垃圾屬

反易兩張P卡一黎就齊晒攻擊屬 但果時未知HP咁重要

遲D又要再洗過
我要洗張裝左既雷神P
仲麻煩過未裝
我個energy ctp又係,洗過超過十次,但都未出過160%以上既,最多140增傷,
我有個ctp唔知幾時拎番黎數值好正
40%ignore doodge 30% critical damage
200%增傷
次元裂縫個個事件係咩黎 ?
T2完spidey
下個整CA
痴線個post 推得咁鬼快
6日一POST
過多個零月應該一個月一個post
定期有World Boss Dimension Rift
比新手攞多啲資源嘅event
有時一個半月都未完1個post

上次去得咁快咪 X men update
大更新先可以有人回流
平時d加下幾隻角色 skin
人影都無隻
之前睇到facebook個邊有人傳

下次9/5更新

有7套制服
2隻Black Order
War machine
Hulkbuster
Scarletwitch
Star Lord
Rabbit

仲有一堆角色有得升potential

T3技就ironman 同Black Widow

另增加Corvus(爆破T3書) 同 Ebony (速度T3書)嘅 WBU
平時細更新勤力Farm bio
更新咪易搞啲
頭先升張裝左既五星卡,點知一野幫我洗走左個忽防
卡片關成個pool 角色事,真係洗好先裝上去
今日隻世界王要2萬5建議攻擊力
要點先上到兩萬五
已經t2 都係得萬三四左右
定其實要靠走位慢慢打?

每日都打緊特殊同次元升緊
其他玩都卡關 係咪正常
玩左第7日
唔錯
Iron fist得特價買制服後都值得升
冇黑豹成本咁高,又易用,有生存力,3技又buff 忽防,卡片未搞好忽防都可以用技頂住先
Winter soldier 制服好勁,但生存力好似都唔差?
已截數 聽日通知得獎者
Thxxx
儲緊水晶買6600
Itgb + 180增傷
比thanos, sw定nova好
全部都T2未有obelisk
有愛度就thanos > sw > nova
見nova好似唔洗itgb?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞